Horor! Tela su bila svuda razbacana: Jeziva svedočenja očevidaca saobraćajne nesreće kod Šapca

Autor: Blic ,Republika

Hronika

27.07.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne scene, tela po dvorištu, smrskani automobil - ovako je jutros izgledalo mesto u selu Tabanović, gde je jutros poginulo četvoro mladih ljudi, tri devojke i jedan mladić.

Foto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Mesto nesreće

O tome svedoče ljudi kod čijih kuća se, tik uz Mačvanski Pričinović, desila ova tragedija. Njih je probudio tup udarac i varničenje na betonskom stubu u koji je automobil na kraju udario.

- Mene je brat probudio jer je on prvi čuo udar. Uzaš! Tela su bila na sve strane, sve je bilo rasuto. Jedna devojka je ležala na jednom mestu, druga 20 metara dalje. Dvoje je bilo u automobilu, a jedino je devojka koja je vozila, bila živa, ali i ona u šoku, nije znala gde se nalazi - priča kaže Milan Ilić, koji je među prvima pokušao da pomogne.

Kaže i da je, kada je shvatio šta se dešava, raskačio akumulator da se automobil ne zapali.

Užasne detalje nesreće koja je u sekundu odenla četiri mlada života prepričava i još jedan od očevidaca Milan Nikolić.

- Katastrofa! Tamo je bila devojka, a u kolima dvoje mrtvih, šta da kažem - navodi on dok pokazuje rukom po dvorištu.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal

Od ukupno petoro putnika u automobilu "ford fijesta", samo jedna devojka je preživela. Ona je prevezena je u šabačku bolnicu i u stabilnom je stanju. Njena sestra, koja je takođe bila u automobilu, nije preživela.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće nepilagođena brzina i da su se ovi mladi ljudi, starosti od 18 do 20 godina, najverovatnije vraćali iz noćnog provoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

27.07.2019 14:58

Horor! Ovo je teže i tužnije od horora,samo niko da spreči takva dešavanja,koja su nažalost učestala na našim drumovima.