Bože nas sačuvaj! Policija uhapsila POLICAJCE, pokušali da ubiju čoveka!

Autor: Republika

Hronika

19.07.2019

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa policijskim službenicima PU za grad Beograd, uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su, u saizvršilaštvu, počinili krivično delo ubistvo u pokušaju, od kojih su dvojica policijski službenici kojima se na teret stavlja i krivično delo zloupotreba službenog položaja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N. J. (37) i D. B. (29), policijske službenike PS Palilula, kao i crnogorskog državljanina D. V. (26), zbog sumnje da su 30. juna ove godine, u ranim jutarnjim časovima, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Novom Beogradu u saizvršilaštvu počinili krivično delo ubistvo u pokušaju. 

Sumnja se da su uhapšeni policijski službenici, koji u tom trenutku nisu bili na dužnosti, razoružali tridesetogodišnjeg muškarca koji je u ruci držao pištolj,tako što su mu pokazali službene legitimacije. Nakon toga oštećenom prilazi muškarac, koga je policija identifikovala i za njim intenzivno traga, i zadaje mu više uboda nožem u leđa. 

Istovremeno, osumnjičeni D. B. i D. V. nogom udaraju više puta oštećenog u glavu i telo, dok je N. J. uzeo oružje koje je oštećeni muškarac odbacio, nakon čega je pištolj stavio za pojas i potom se udaljio sa lica mesta, umesto da preduzme neophodne zakonske radnje prema izvršiocima krivičnog dela. 

Povodom ovog događaja uhapšeni policijski službenici sačinili su izveštaj neistinite sadržine. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje, nakon čega im je sudija za prethodni postupak, po nalogu tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading