Policija na tragu likvidatorima Stefana Šarovića: Ubice saradnika "kavčana" kriju se u pećinama iznad Đenovića

Autor: mediji, Republika

Hronika

08.06.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo Novljanina Stefana Šarovića (31) posle likvidacije su navodno pobegli u brdo iznad Đenovića i sakrili se u nekoj od pećina. Kako Vijesti nezvanično saznaju iz Uprave policije, jedan od osumnjičenih je meštanin teren Devasilje koji je prepun pećina dobro mu je poznat.

RepublikaFoto: youtube.com/Portal Standard
Foto: Ilustracija

- Identifikovali smo osumnjičene koji su mlađi muškarci. Posle ubistva pobegli su u brdo iznad vile "Akacija" i tu ih tražimo. U potragu je uključena i helikopterska jedinica, policijski psi, a koristimo i tervozijsku kameru - rekli su iz policije.

Izvori navode da istraga ukazuje da je Šarović bio u društvu sa osumnjičenima nedugo pre ubistva i da su se raspravljali, a da je prema dosadašnjim podacima svađa povezana sa neraščišćenim računima u vezi sa preprodajom droge.

 

- Nakon svađe u kafiću, Šarović je krenuo ka kući, ali ga je jedan od osumnjičenih sačekao dok je ulazio u dvorište vile, pucao mu u grudi, a potom pobegao sa drugim koji ga je čako na motociklu - rekao je sagovornik Vijesti.

Policija i dalje istražuje da li je ubistvo povezano sa obračunom kotorskih kriminalnih klanova, iako veruju da se radi o izolovanom sukobu, najverovatnije o obračinu između nekoliko lokalnih preprodavaca droge.

Policija je u obližnjoj šumi pronašla motocikl koji su navodno koristile ubice, a forenzičari su sa njega skinulo tragove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading