Epilog tuče roditelja na utakmici "petlića": Podneta krivična prijava protiv oca koji je udario sudiju

Autor: Agencije

Hronika

27.05.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačanska policija saopštila je danas da je podnela krivičnu prijavu protiv jednog Čačačnina (45) koji je udario sudiju na utakmici "petlića" čačanskih fudbalskih klubova (FK) "Slobode" i "Borca".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Krivična prijava protiv tog muškarca čiji identitet nije objavljen, biće podneta zbog sumnje da se nasilinički ponašao na sportskoj priredbi.

Policija kaže da je on pre dva dana, na fudbalskom igralištu FK "Sloboda" u Čačku, po završetku utakmice mlađih kategorija između "Slobode" i "Borca", ušao na teren, udario i lakše povredio sudiju.

Napad na sudiju izazvao je opšti metež i tuču na terenu u kojoj je učestvovalo dvadesetak osoba.

Lokalni mediji su objavili da je posle utakmice "petlića" u kojoj je "Borac" pobedio "Slobodu" s 3:2, među "petlićima" na terenu došlo do rasprave i meteža, a na teren su ušli i njihovi roditelji.

Nekoliko roditelja je okrivilo sudiju N.T. (20) za izgubljenu utakmicu, a otac jednog igrača ga je udario i lakše povredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading