Zvezda "Granda" u strahu od manijaka: Migrant seksualno uznemiravao pevačicu Dunju Popović

Autor: M. Ž. L.

Hronika

15.05.2019

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dunja Popović, bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koju je seksualno uznemiravao migrant, u strahu je posle napada. Ona kaže da ima podršku komšija i kolega, ali da i dalje strahuje kad se noću sama vraća kući.

RepublikaFoto: instagram.com/dunja.privat.popovic
Pevačica Dunja Popović

- U mojoj ulici je već bilo nekoliko napada. Ne treba mi zaštita, ali nisam mogla da ćutim iako su mi pojedini rekli da ne prijavljujem slučaj. To sam uradila zbog drugih žena koje mogu biti žrtve i sve ih savetujem da takve napade prijave - kaže Popovićeva.

Ona dodaje da veruje u policiju i da se nada da će manijak biti sklonjen s ulice.

- Mirnija sam dok je u pritvoru. U mom poslu sam naučila da pamtim lica, pa sam mogla napadača da opišem policiji, koja ga je odmah uhapsila. Iako neki kažu da sam preuveličala ceo slučaj, to nije tačno. Niko nema prava da me napadne, ma kako da sam obučena - priča pevačica.

Podsetimo, migrant iz Pakistana je 2. maja otvorio suvozačeva vrata automobila za čijim volanom je bila Popovićeva i povikao: "Give me sex (daj mi seks)". Ona je istrčala iz vozila, a napadač je pobegao. Uspela je da ga snimi telefonom, pa je nasilnik ubrzo uhapšen. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading