SUPRUGA PREMINULOG KERIĆA: Šaban je molio mog Mirsada da ga vozi

Autor: Z. S. R.

Hronika

18.02.2019

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruža,supruga muzičara Mirsada Kerića, koji je vozio seat ibicu u kojoj je bio Šaulić, za Srpski telegraf otkriva da je on upravo na nagovor pevača krenuo ranije na aerodrom. Za Mirsadov život lekari su se borili do poslednjeg momenta.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Mirsad Kerić sa Šabanom

- Mirsad je imao kartu za avion za 11 časova, a Šaban za devet. Nagovarala sam ga da ostane i da spava u hotelu, ali mi je rekao da ga je Šaban zamolio da ga vozi pošto je samo u njega imao poverenje. Moj muž vozi pažljivo i nikada ne pije alkohol, pa je uglavnom i odmoran nakon svirke. Insistirao je da ga on vozi, a Mirsad njemu nikada nije znao da kaže ne - kaže Ruža.

Šaulić je u Mirsada imao najveće poverenje, pošto moj muž vozi pažljivo i nikada ne pije

Ona je za nesreću saznala od policije, pošto živi u Nemačkoj:

 

- Zvala sam ga više puta tokom jutra i nije se javljao. Bilo mi je čudno zato što se uvek javlja. U deset mi je zakucala policija na vrata. Umalo se nisam onesvestila kada su mi saopštili da je Mirsad životno ugrožen - izjavila je Mirsadova supruga pre vesti o njegovoj smrti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading