(FOTO) Svetski mediji potresno pišu o povredi Dee Đurđević!

Autor: Republika

Hronika

09.02.2019

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević, koja je pre dva dana doživela tešku saobraćajku u Beogradu kada joj je autobus otkinuo ruku, uspešno se oporavlja, a nezgoda u kojoj joj je povređena voditeljka TV "Pink" potresla je i svetske medije.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević

- Voditeljki Dei Đurđević (27) otkinuta je ruka u stravičnom udesu. Ona je najpre imala je lakši sudar sa drugim automobilom dok je išla na posao u prestonici Srbije. Plavokosa voditeljka izašla je iz svog vozila kako bi pregledala oštećenje, kada je u nju udario autobus koji joj je otkinuo ruku. Ona je odmah prebačena u bolnicu gde je hitno operisana. Operacija je trajala pet sati, a lekari su joj uspešno prišili ruku - piše britanski "Mirror".

Oni navode i izjavu lekara Marka Bumbaširevića, koji je operisao Deu.

- Osim što je bila otrgnuta, ruka joj je bila spaljena - izjavio je hirurg Marko Bumbaširević lokalnim medijima - stoji u članku ovog britanskog medija.

Foto: Printscreen/www.mirror.co.uk

Dea Đurđević je u četvrtak ujutru zadobila teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Nakon toga je zbrinuta na VMA, a operacija je dobro prošla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading