NESREĆA KOD VLADIČINOG HANA: Pokosio pešaka na magistralnom putu!

Autor: informer.rs

Hronika

21.12.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na magistralnom putu u selu Polom kod Vladičinog Hana teške povrede zadobio je pešak (42) iz ovog mesta, potvrdila je Policijska uprava Vranje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Nezgoda se dogodila na magistralnom putu između Vranja i Vladičinog Hana, kada je oboren S. J. dok je prelazio preko kolovoza.

Prema navodima policije, na pešaka je naleteo "golf" kojim je upravljao vozač (24) iz okoline Vladičinog Hana. Pešak je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, dok je vozač lakše povređen.

Protiv vozača "golfa" biće podneta krivična prijava zbog  sumnje da je počinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

S. J. je prelazio magistralni put kako bi došao do kapije koja vodi do benzinske pumpe na autoputu Koridora 10. Prilikom nezgode pešak je zadobio prelom obe noge. Povređeni ima problema sa vidom i pretpostavlja se da nije na vreme uočio vozilo koje se kretalo njemu u susret.

S. J. je zbrinut u Zdravstvenom centru u Vranju nakon čega je transportovan u Klinički centar u Nišu.

O slučaju je obavešten zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, koji je naložio da se izvrši uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading