SVEDOCI JEZIVE SAOBRAĆAJKE U ŽELEZNIKU: Momak se nije video koliko je auto bio smrskan!

Autor: blic.rs

Hronika

12.12.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Nestala nam je struja u celom kraju, pa sam izašla na ulicu da vidim šta se dešava. Tada sam videla policiju i smrskan automobil. Prizor je bio grozan, pa sam se samo vratila u kuću - ovako opisuje jeziv prizor nakon stravične nesreće u Avalskoj ulici u Železniku u kojoj je život izgubio mladić star 25 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Nezavisne dnevne novine Informer
Foto: Ilustracija

Do nesreće je došlo u 7.18 sati jutros, nakon što je, za sada, nepoznat mladić izgubio kontrolu nad vozilom.

Dvadesetpetogodišnji mladić sa Petlovog brda, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta, nakon cega se zakucao u trafo stanicu i ostao mrtav na licu mesta.

- Moj auto je bio parkiran malo pre trafo stanice. On kada je sleteo s puta razbio je ivičnjak trotoara, preleteo moj automobil i zakucao se u trafo stanicu - objašnjava jedan komsija.

Na lice mesta ubrzo nakon nesreće stigle su ekipe Hitne pomoći i policije, međutim, mladiću nije bilo spasa. Za njima su došle i vatrogasne ekipe koje su mladića izvlačile iz potpuno smrskanog automobila.

 

 

- U 8.10 sam krenula u prodavnicu i videla auto zakucan u trafo stanicu. Bilo je dosta ljudi oko njega, što vatrogasaca, što slučajnih prolaznika. Čovek se nije ni video koliko je auto bio smrskan. Kad sam ušla u kuću, nije mi bilo dobro, odmah sam uzela šećer i vodu. Strašno je bilo. Greota, mlad čovek - prepričava stanarka ove ulice.

Ona dodaje da je videla starijeg čoveka kako stoji pored smrskanog automobila i kako se trese.

Stanari ovog dela Žarkova su zbog saobraćajne nesreće ostali bez struje, a saobraćaj se jedno vreme odvijao otežano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading