Kostić traži da mu suđenja budu javna: Evo zašto!

Autor: Blic, Republika

Hronika

07.12.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću konačno je, iz trećeg puta, počelo juče u Trećem sudu u Beogradu. Njemu se na teret stavljaju čak četiri krivična dela!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Iako je bilo najave da će Kostić na jučerašnje ročište biti priveden jer je prethodno izbegao pod izgovorom da se "otrovao hranom", ipak je u sud došao bez pratnje policije već sa svojim advokatom.

Na jučerašnjem ročištu uvodne reči izneli su postupajući zamenik Trećeg javnog tužilaštva, punomoćnik dečaka nad kojim je, kako se sumnja, Kostić izvršio nedozvoljene polne radnje, kao i branilac optuženog kreatora.

Kako je navela postupajuća zamenica javnog tužioca, Darku Kostiću se na teret stavljaju četiri krivična dela - nedozvoljeno posedovanje narkotika, omogućavanje uživanju opojnih droga, polno uznemiravanje, kao i nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem.

Tokom suđenja traženo je da se iz čitavog postupka isključi javnost, međutim, Darko Kostić bio je protiv toga. Kako je rekao sudiji, on ne želi da dođe do toga, jer se maloletnik "već javno eksponirao".

- Maloletnik se već javno eksponirao u medijima kroz razna muzička takmičenja na televiziji. On je došao u kontakt sa mnom da bi me progonio - izjavio je Kostić.

Sledeće ročište zakazano je za 31. januar 2019.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading