(VIDEO) BOLESNO! UBACIO BEBU U MAŠINU ZA VEŠ, DETE SE ZACENILO OD PLAČA!

Autor:

Svet

22.08.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama kruži snimak bebe koja je zarobljena u veš mašini, a kako prenose strani mediji, ovog dečaka zatvorio je i usnimio, bejbisiter.

RepublikaFoto: youtube.com/ Truths Stranger
Nesrećno dete u bubnju mašine

Kako se može videti na snimku, dvogodišnji Kasper pokušava da otvori vrata, ali bezuspešno. Prema pisanju britanskog "Metroa" Kasperova 21-godišnja majka Zaneta, ostavila je svog dečaka sa poznanikom kako bi samo obavila neke poslove van kuće.

Međutim, kada se vratila - imala je šta i da vidi.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, pokrenuta istraga o zlostavljanju deteta, a u sam slučaj uključena je i socijalna služba.

Dečak, na svu sreću, tokom ovog incidenta nije povređen.

Tokom istrage ovog slučaja, policija je pronašla i fotografije na kojima dvogodišnjaka prisiljavaju i da konzumira cigarete. Majka je negirala da ima bilo kakve veze sa ovim slučajem, tvrdeći da je ostavila telefon kod kuće.

Video je objavio 19-godišnjak po imenu Mateus koga je policija privela, a onda ubrzo i pustila. Još jedan 18-godišnjak je priveden povodom ovog slučaja, kao i dečakov otac, a kako prenose mediji, mogli bi da budu optuženi za zlostavljanje deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading