ISTERIVALA ĐAVOLE, ULOŽILA PAPREN NOVAC: Najčudnije stvari koje je Melanija Tramp promenila u Beloj kući!

Autor:

Svet

16.04.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da je Donald Tramp dosta promenio izgled Bele kuće čim je došao na čelo predsednika SAD. Od zastava do zavesa, umetničkih dela, do nameštaja, novi predsednik je ostavio svoj pečat u različitim prostorijama Bele kuće. Ali šta je sa Melanijom Tramp?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanijini čudni dekori u Beloj kući

Predstavljamo vam najčudnije detalje koje je Melanija Tramp promenila kada se preselila u Belu kuću.

Ralf Loren zaslužan za izgled privatnih soba

Melanija Tramp unajmila je dizajnerku Tem Kanalkam da preuredi privatne kancelarije Bele kuće. Latinoamerikanka počela je svoju dizajnersku karijeru u Ralf Lorenu, u Njujorku. Kanalkam je poznata po svom tradicionalnom stilu  i stručnosti u oblasti rane američke arhitekture i dekorativne umetnosti. To je verovatno uticalo na njenu odluku da pomogne Melaniji Tramp.

Kongres je dao 100.000 dolara, a oni potrošili 2 miliona za dekorisanje

Melanija ima pravo da "redefiniše" sve privatne jedinice u Kući. Šta to znači? Interesantno je da privatni smeštaj Bele kuće obuhvata više od dvanaest soba na dva sprata. Oni mogu da zamene nameštaj, posteljinu, tepihe i svu ostalu dekoraciju. Pored toga, mogu da okreče sve zidove.

Budžet može da se primi, ali i da se odbije. Zanimljivo je da je bivši predsednik Barak Obama, za dekorisanje Bele kuće, izdvojio novac iz svog džepa. 

Donald i Melanija su potrošili 1.75 miliona dolara za nameštaj i ono što ide uz njega.

Uređenje u kancelarijama, osim nameštaja i umetnina
17.000 dolara za obične tepihe
7.000 dolara za "podnožje" za nameštaj
5.000 dolara za pozadinu nameštaja

Nije im bilo dozvoljeno da menjaju bilo šta u "istorijskim prostorijama".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Melanija izabrala spavaću sobu odvojenu od Trampove

Jedno od najznačajnijih otkrića u knjizi Majkla Volfa "Vatra i žar" je ta da Melanija i Donald Tramp imaju odvojene spavaće sobe. U knjizi se tvrdi da parovi u Beloj kući nisu spavali odvojeno još od predsednika Džona F. Kenedija i njegove Žakline.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Melanija neguje baštu Mišel Obame

Neki kritičari su se zabrinuli da će se Melanija Tramp otarasiti bašte koju je Mišel Obama posadila na u vrtu Bele kuće. Ali prva dama definitivno nije to učinila. A nije napravila ni druge velike promene u predsedničkim vrtovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Melanijini kontroverzni ukrasi tokom praznika

Melanija je pokušala da izbegne kontroverzu do sada tokom predsedništva svog supruga. Ali prva dama je izabrala dekoracije koje su "ili magični pogled na zapanjujuću zimsku čudesnu zemlju ili noćnu moru izvučenu iz horor filma", zavisno od toga koga pitate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading