SKANDAL U RESTORANU: Porodica pobegla sa računom od 45.000 dinara!

Autor:

Svet

22.04.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica optužena za "ručavanje i bežanje" iz italijanskog restorana

SKANDAL U RESTORANU: Porodica pobegla sa računom od 45.000 dinara!

Foto: printskrin


Italijanski restoran "Bella Ciao" u Port Talbotu, zapadno od Svonsija, doživeo je neobičan incident u petak uveče kada je osoblje optužilo osmočlanu porodicu za napuštanje lokala bez plaćanja računa od oko 45.000 dinara. Gosti su naručili skupe bifteke, duple deserte i čak 15 flaša soka, ali su izazvali pažnju osoblja vraćajući nekoliko polupraznih tanjira.

Nesvakidašnja scena na snimcima nadzorne kamere

Nakon što su dobili račun, snimci nadzorne kamere pokazuju majku grupe kako pokušava da plati štednom karticom koja je bila dva puta odbijena. Ona je zatim osoblju rekla da će njen sin sačekati unutra dok ona ode po svoju "drugu karticu", ali se nije vratila, a nekoliko trenutaka kasnije i dečak je nestao iz prostorija. Menadžer restorana, Tajrone Ris, izjavio je da je dečak pokušao da krene za majkom, ali da ga je on zaustavio.



Pokušaj naplate duga i otkrivanje lažnog broja

Kako bi se naplatio dug, restoran je pokušao da kontaktira broj koji je porodica koristila za rezervaciju, ali se ispostavilo da je to bio "lažan" broj. Restoran je podelio snimak porodice, koji je postao viralan, sa više od 12 miliona pregleda. Nakon objavljivanja snimka, menadžer Ris tvrdi da su ih drugi restorani kontaktirali tvrdeći da su imali slične incidente sa istom porodicom.



Razočaranje nedostatkom hitnosti policije

Vlasnik restorana izrazio je razočaranje nedostatkom hitnosti policije u hvatanju počinilaca, ističući da se ovo nije prvi put da se slični incidenti događaju. "Plaćam porez policiji, ali izgleda da sam nemoćan. Nervira me što znam da se ovo dešava i da se oni izvlače sa tim", dodao je vlasnik restorana.

Ovaj neobičan događaj privukao je pažnju javnosti i izazvao različite reakcije u lokalnoj zajednici, a ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading