SNIMA SE SERIJA O EMANUELU MAKRONU I NJEGOVOJ ŽENI: Glumiće ih najveće holivudske ZVEZDE!

Autor:

Svet

21.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudske zvezde igraju Emanuela Makrona i njegovu suprugu u televizijskoj drami

SNIMA SE SERIJA O EMANUELU MAKRONU I NJEGOVOJ ŽENI: Glumiće ih najveće holivudske ZVEZDE!

Foto: Tanjug/AP


Vest da bi holivudski glumci Rajan Gosling i Džulija Roberts mogli da preuzmu uloge Emanuela Makrona i njegove supruge u televizijskoj seriji izazvala je uzbuđenje u zabavnoj industriji. Gaumont, najstarija filmska producentska kompanija u Francuskoj, najavila je produkciju šestodelne drame koja prikazuje odnos francuskog predsednika i njegove supruge, Brižit. Iako glavne uloge još nisu zvanično dodeljene, bivša francuska ministarka kulture, Rozelin Bašlo, predložila je Goslinga i Robertsovu za glavne uloge, navodeći fizičke sličnosti između Goslinga i Makrona.

Neobični izbori za glumačku postavu

Potencijalno izbor Rajana Goslinga za Emanuela Makrona i Džulije Roberts za Brižit Makron izazvao je šok, s obzirom na nekonvencionalnu prirodu izbora. Međutim, ovaj predlog je izazvao značajno interesovanje i znatiželju među fanovima i ljudima iz industrije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džulija kao Brižit Makron?

 


Seriju će napisati francuski pisci Benedikt Šarl i Olivije Pupone, a istraživaće romantičnu i gotovo melodramatičnu prirodu života Brižit Makron. Prikaz odnosa para, koji je počeo kada je Makron imao samo 15 godina, a Brižit je bila njegova 39-godišnja profesorka drame, očekuje se da će zainteresovati publiku.

Foto: Tanjug/AP

Gosling će glumiti Makrona?

 


Kontroverzna ljubavna priča

Ljubavna priča između Emanuela i Brižit Makron je bila okružena kontroverzama, posebno zbog nekonvencionalne prirode njihovog odnosa. Drama će istražiti izazove i društveni pritisak s kojima su se suočavali, posebno u provincijskom gradu Amijenu na severu Francuske, gde je njihova veza prvobitno izazvala uzbuđenje.

Serija će gledaocima pružiti uvid u putovanje para, od njihovog prvog susreta na pozorišnoj radionici 1992. godine do njihovog venčanja 2007. godine, kada je Makron imao 29, a Brigitte 54 godine. Njihova ljubavna priča kulminira sa Makronovim usponom na predsedničku funkciju deset godina kasnije.

Fascinantna i zabranjena priča

Odluka da se priča o Emanueleu i Brižit Makron prenese na ekran dočekana je s nestrpljenjem i nesigurnošću, s obzirom na to da su privatni životi francuskih državnih lidera obično van domašaja televizije i bioskopa. Uprkos rezervama iz nekih krugova, postoji opipljiva radoznalost oko potencijalnog prikaza ove uzbudljive i zabranjene priče.

Očekuje se da će serija ponuditi jedinstven i intiman pogled na privatne živote javnih ličnosti, osvetljujući nijanse njihovog odnosa i izazove koje su savladali kako bi bili zajedno.


Dok se produkcija ove veoma očekivane drame odvija, svet nestrpljivo iščekuje objavu glumačke postave i naknadni prikaz jedne od najintrigantnijih političkih ljubavnih priča našeg vremena. Nekonvencionalni izbori za glumačku postavu i obećanje romantične i dramatične naracije osiguravaju da će serija biti pažljivo praćena i žučno raspravljana po njenom izlasku.

(Index)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Nataly

21.04.2024 23:59

Kad Trampu sude zbog nekog sex.zlocina od pre 40.god.mogli bi i ovoj baki da sude zbog pedofilije od pre par decenija.