DEČACI OSUĐENI ZA ZLOČIN NAD ŽIVOTINJAMA: Sudija zapretila kaznom zatvora!

Autor:

Svet

21.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečaci iz zapadnog Londona osuđeni za ubijanje životinja

DEČACI OSUĐENI ZA ZLOČIN NAD ŽIVOTINJAMA:  Sudija zapretila kaznom zatvora!

Foto: pixabay.com

Zec


Sudija Lin Grin je na sudu za mlade u Okbridžu izrekla kaznu dvojici dečaka uzrasta 11 i 12 godina, koji su priznali da su povredili i ubili preko 20 životinja, prouzrokovali štetu od 10.000 funti na imovini i ukrali razne životinje sa ekološkog koledža.

Kazna i odgovornost roditelja

Sudija je istakla da će za kaznu biti odgovorni roditelji dečaka, koji moraju da nađu načina da se oduže za štetu koju su njihova deca prouzrokovala. Takođe, naglasila je da je ovo zločin dečaka i da oni moraju učiniti nešto da se vrate svojim postupcima.

Video-snimak kao ključni dokaz

Sudija Grin je aludirala na video-snimak sa nadzorne kamere kao ključni dokaz, ističući da nisu hteli da ga vide jer ne mogu da se suoče sa tim. Takođe je napomenula da su dečaci izbegli zatvorsku kaznu zbog svojih godina i činjenice da nisu bili uporni prestupnici.

Incident na koledžu Capel Manor

Provala na koledžu Capel Manor u Gunnersburi Parku 25. februara rezultirala je ubijanjem životinja i oštećenjem ograđenih prostora. Dečaci su ukrali tvorove, zamorce i tri zmije, a sova ušara po imenu Širaz je pobegla, ali je srećom ubrzo pronađena i zbrinuta.

Kazna i kajanje

Advokatica Harijet Palfreman, koja je branila 12-godišnjeg dečaka, istakla je da njen klijent "razume težinu počinjenih prekršaja" i da je "podložan impulsivnosti". Takođe je naglasila da se oba dečaka "izuzetno kaju zbog počinjenih nedela".

Sudija Grin je na kraju naglasila da je delo koje su dečaci počinili "apsolutno užasno" i da je kazna koju su dobili odraz težine njihovih postupaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading