KEJT MIDLTON NAMERNO JE NOSILA ISTU HALJINU KAO U FILMU O "ANTIHRISTU"? ŠTA JE HTELA DA NAM PORUČI? Teorije zavere o princezi se samo množe!

Autor:

Svet

24.03.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Kejt Midlton predstavila svog sina svetu, obučena u istu haljinu koju je nosila Mia Ferou u filmu "Rozmarina beba" reditelja Romana Polanskog, mnogi su se zapitali da li je ovo slučajnost ili nešto više.

KEJT MIDLTON NAMERNO JE NOSILA ISTU HALJINU KAO U FILMU O "ANTIHRISTU"? ŠTA JE HTELA DA NAM PORUČI? Teorije zavere o princezi se samo množe!

Foto: printskrin


Haljina koju je Kejt Midlton nosila na predstavljanju princa Luja podigla je dosta prašine na društvenim mrežama zbog svoje sličnosti sa haljinom iz pomenutog horor filma. Ova crvena haljina sa belim "Petar Pan" okovratnikom izazvala je komentare filmofila širom sveta, a neki su čak primetili da je ova odeća omaž još jednoj slavnoj filmskoj majci.

 

 


Dženi Pekmen je dizajnirala haljinu koju je Kejt Midlton nosila za ovu priliku, a istu dizajnerku je odabrala i za predstavljanje Princeze Šarlot i Princa Džordža javnosti. Ova britanska dizajnerka je omiljeni izbor princeze od Velsa za brojne javne događaje, a jedan od najupečatljivijih trenutaka bio je kada je nosila zelenu haljinu na tri različite prilike.

 

 

 

 


Pored toga, Kejt se često oslanja na Dženi i za druge važne događaje, poput svog prvog događaja nakon porođaja princa Džordža, kada je oduševila prisutne na crvenom tepihu u sjajnoj šljokičavoj haljini.

Ipak, da li je ova sličnost sa filmom "Rozmarina beba" zaista slučajna ili postoji neka dublja simbolika, ostaje da vidimo. U međuvremenu, ova nesvakidašnja modna kombinacija svakako je privukla pažnju javnosti i podstakla brojne spekulacije na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading