OGLASILA SE KLINIKA NA KOJOJ JE LEČENA KEJT MIDLTON: Drastične mere zbog povrede privatnosti princeze!

Autor:

Svet

22.03.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kancelarija britanskog poverenika za informacije potvrdila je da je primila izveštaj o kršenju i da trenutno sprovodi istragu povodom ovih tvrdnji.

OGLASILA SE KLINIKA NA KOJOJ JE LEČENA KEJT MIDLTON: Drastične mere zbog povrede privatnosti princeze!

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Direktor Londonske klinike El Rasel izdao je saopštenje u kojem obećava da će sprovesti temeljnu istragu povodom tvrdnji da je osoblje klinike pokušalo da pristupi privatnim medicinskim izveštajima vojvotkinje Kejt Midlton.

Rasel je naglasio da svi zaposleni u klinici moraju poštovati profesionalne, etičke i zakonske obaveze prema poverljivosti pacijenata, te da će preduzeti sve neophodne korake kako bi očuvali integritet i poverenje pacijenata i kolega.


Optužbe i reakcije

List Dejli Miror prvi je izvestio o navodnom pokušaju pristupa privatnim medicinskim izveštajima Kejt Midlton od strane osoblja Londonske klinike. Kancelarija britanskog poverenika za informacije potvrdila je da je primila izveštaj o kršenju i da trenutno sprovodi istragu povodom ovih tvrdnji.

Direktor klinike El Rasel ističe da takvo ponašanje nema mesta u njihovoj ustanovi i da će preduzeti sve neophodne korake kako bi se utvrdila istina i sprečili slični incidenti u budućnosti.


Značaj poverljivosti podataka

Poverljivost medicinskih podataka pacijenata je od suštinskog značaja za očuvanje integriteta zdravstvenog sistema. Direktor Rasel ističe da je svestan važnosti očuvanja poverljivosti podataka i naglašava da će svi zaposleni u klinici biti podvrgnuti istrazi kako bi se utvrdile eventualne nepravilnosti i preduzele odgovarajuće mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading