"BILO KAD, BILO GDE" TRAMP POZVAO BAJDENA NA DEBATU: Uperio prst u predsednika Amerike - EVO KAKAV ODGOVOR JE DOBIO!

Autor:

Svet

07.03.2024

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp je putem svoje mreže "Truth Social" pozvao Bajdena na raspravu o pitanjima od značaja za Ameriku i američki narod.

"BILO KAD, BILO GDE" TRAMP POZVAO BAJDENA NA DEBATU: Uperio prst u predsednika Amerike - EVO KAKAV ODGOVOR JE DOBIO!

Foto: Tanjug/Patrick Semansky/Andrew Harnik

Bivši američki predsednik Donald Tramp izazvao je aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena na TV debatu, "bilo kad, bilo gde". Tramp je putem svoje mreže "Truth Social" pozvao Bajdena na raspravu o pitanjima od značaja za Ameriku i američki narod.

Najverovatniji republikanski kandidat za predsedničku nominaciju dodao je da poziva Bajdena na debatu, bilo kada, bilo gde, na bilo kom mestu. Ovaj potez usledio je nakon što je Trampova poslednja rivalka Niki Hejli odustala od trke za republikanskog kandidata za Belu kuću.

Bajdenov odgovor

Iz Bajdenovog izbornog štaba nisu direktno odgovorili na Trampov poziv, ali su predložili da republikanski kandidat može da pogleda večerašnje predsednikovo obraćanje Kongresu o stanju nacije, ukoliko toliko želi da vidi predsednika Bajdena u udarnom terminu.

Trampova odluka o TV debatama

Tramp je bio žestoko kritikovan nakon što je odbio da učestvuje u TV debatama sa svojim republikanskim rivalima za nominaciju ove stranke za Belu kuću tokom ovog izbornog ciklusa. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti na njegov novi poziv Bajdenu.

Borba za mesto u Beloj kući

Bajden i Tramp su ostvarili očekivane pobede na stranačkim izborima u super utorak, što skoro izvesno vodi ka njihovom ponovnom odmeravanju snaga u borbi za mesto u Beloj kući, kao što je bilo pre četiri godine. Očekuje se da će njih dvojica ponovo biti glavni rivali na predsedničkim izborima 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading