PREDSEDNIK SAD PROGOVORIO O SVOM ZDRAVLJU: Bajden otkrio kakvi su mu rezultati nakon lekarskog pregleda!

Autor:

Svet

28.02.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje je nepromenjeno u odnosu na prošlu godinu, izjavio je američki lider Džo Bajden.

PREDSEDNIK SAD PROGOVORIO O SVOM ZDRAVLJU: Bajden otkrio kakvi su mu rezultati nakon lekarskog pregleda!

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Džo Bajden rekao je danas da se rezultati njegovog ovogodišnjeg sistematskog pregleda ne razlikuju od prošlogodišnjih.

Bajden je po povratku u Belu kuću iz vojne bolnice Volter Rid u Merilendu, gde je pregledan, u šali rekao da doktori misle da "izgeda previše mlado", prenosi En-Bi-Si njuz (NBC News).

- Ništa nije drugačije nego prošle godine. Sve je sjajno - rekao je Bajden.

Bajden (81) se podvrgava godišnjim fizičkim pregledima otkako je postao predsednik Sjedinjenih Država.

Bajdenovi kritičari zatražili su veću transparentnost od Bele kuće kada je reč o njegovom zdravlju, fizičkom i mentalnom, nakon nedavnog izveštaja specijalnog tužioca Roberta Hura u kojem se, između ostalog, navodi da je američki predsednik "dobronamerni stariji čovek sa lošim pamćenjem", prenosi Tanjug.

Podsetimo, danas je objavljeno da je američki predsednik Džo Bajden saopštio da će u sredu biti podvrgnut fizičkom pregledu u vojnoj bolnici u predgrađu Merilenda.

Bela kuća je saopštila da će kasnije u sredu javno objaviti rezultate rutinskog fizičkog pregleda demokratskog predsednika.

Ovogodišnji fizički pregled dolazi u trenutku kada se Bajden, demokrata i bivši republikanski predsednik Donald Tramp (77), pripremaju da se suoče u verovatnom revanšu na predsedničkim izborima 5. novembra, 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading