VOZI KOLA IZ 60-TIH, A NE ŠTEDI NA GARDEROBI: Putin tokom intervjua podigao ruku i otkrio marku odela od čije cene će vam se zavrteti u glavi (VIDEO)

Autor:

Svet

16.02.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brioni" je italijanska luksuzna kuća za mušku odeću sa sedištem u Rimu.

VOZI KOLA IZ 60-TIH, A NE ŠTEDI NA GARDEROBI: Putin tokom intervjua podigao ruku i otkrio marku odela od čije cene će vam se zavrteti u glavi (VIDEO)

Foto: Tanjug/Ap

Ruski predsednik, Vladimir Putin, nosio je tokom jednog TV intervjua skupoceno italijansko odelo.

Putin je tokom razgovora sa novinarem Pavlom Zarubinom nakon foruma o savremenim medicinskim tehnologijama u sredu nosio odelo "Brioni" koje navodno košta nešto više od 8.000 evra.

Šef države je u jednom momentu podigao desnu ruku i u tom trenutku se jasno videla etiketa luksuznog brenda. Dejli mejl tvrdi da odelo italijanskog proizvođača košta 7.000 funti iliti nešto više od 8.000 evra i to bez individualnog prilagođavanja.

"Brioni" je italijanska luksuzna kuća za mušku odeću sa sedištem u Rimu i specijalizovana je za garderobu, kožnu galanteriju, cipele, naočare, parfeme... Takođe pruža uslugu po meri.

Kompanija je osnovana u Rimu 1945. godine i poznata je po tome što je organizovala prvu reviju muške odeće u modernoj istoriji.

Putinovo bogastvo je česta tema u medijima, a Centralna izborna komisija Ruske Federacije objavila je informaciju o njegovoj imovini kao kandidata za predsednika Ruske Federacije na predstojećim izborima.

Prema podacima, ukupan prihod Vladimira Putina za šest godina iznosio je 67.591.875 rubalja (oko 700.000 evra).

U izveštaju je navedeno da predsednik Rusije poseduje i stan od 77 kvadratnih metara i garažu od 18 kvadratnih metara u Sankt Peterburgu, kao i tri automobila - GAZ M21, proizveden 1960. godine, GAZ M21, proizveden 1965. i Nivu iz 2009. godine, kao i auto-prikolicu "Skif", proizvedenu 1987. godine.

Putin takođe ima 10 bankovnih računa na kojima se nalazi 54.416.604,52 rublja (oko 550.000 evra) i 230 akcija "PJSC Bank St. Petersburg" (nominalna vrednost jedne akcije je 11,81 rublje).

Predsednik Rusije takođe je vlasnik stana u Moskvi (153,7 kvadratnih metara).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading