BLJESAK SE VIDEO 60 KM DALEKO: Stravična eksplozija na gasovodu, ekipe specijalaca na terenu (VIDEO)

Autor:

Svet

14.02.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija se dogodila tokom ranih jutarnjih sati u blizini grada Borudžen u iranskoj provinciji Čaharmahal i Bahtijari.

BLJESAK SE VIDEO 60 KM DALEKO: Stravična eksplozija na gasovodu, ekipe specijalaca na terenu (VIDEO)

Foto: twitter.com/Sprinter99800

Velika eksplozija probila je gasovod u centralnom Iranu, prenela je novinska agencija "Mehr", pozivajući se na izveštaje lokalnih zvaničnika.

Timovi specijalista za procenu štete već su poslati na teren kako bi obavili uviđaj.

Kako se navodi, eksplozija se dogodila tokom ranih jutarnjih sati u blizini grada Borudžen u iranskoj provinciji Čaharmahal i Bahtijari, na oko 64 kilometra južno od glavnog grada provincije Šahr e Kord.

- Užasavajući zvuk i požar izazvani su eksplozijom glavnog gasovoda u zemlji (linija 65) između prolaza Halvaj i auto-puta Beldaži, a na svu sreću za sada nema poginulih i povređenih - saopštio je Ismail Jazdani, komandant vatrogasne i bezbednosne službe Borudžena.

Na osnovu snimaka objavljenih na društvenim mrežama može se videti da je nakon eksplozije nastao ogroman bljesak koji se navodno mogao videti sa čak 60 kilometara udaljenosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading