NASTRADALA TOKOM EGZORCIZMA: Na groblje je dovela porodica zbog BIZARNOG RITUALA, za krst je vezali sveštenici - mučili je dok nije izdahnula!

Autor:

Svet

13.02.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu u ranim jutarnjim satima, Zilda Koreja Bitenkur (57) IZ Brazila preminula je tokom bizarne ceremonije na groblju u Formigeriu, saveznoj državi Rio Grande do Sul.

NASTRADALA TOKOM EGZORCIZMA: Na groblje je dovela porodica zbog BIZARNOG RITUALA, za krst je vezali sveštenici - mučili je dok nije izdahnula!

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/FormigueiroREAL?__tn__=-UC*F

Do tragedije je došlo usled mučenja koje je izvodila grupa afričko-brazilskih sveštenika, a rezultiralo je hapšenjem trojice muškaraca i jedne žene.

Bitenkur je bila žrtva "rituala lečenja" koji je organizovali njen suprug i sin, verujući da će to pomoći njenim dugogodišnjim problemima s dvostrukom ličnošću. Tokom ovog uznemirujućeg rituala, izvedenog od strane sveštenika, Bitenkur je bila podvrgnuta fizičkom zlostavljanju.

 

 

Svedoci su izjavili da su je udarali štapovima po telu, bacali je na zemlju više puta, da bi je na kraju vezali za krst.

Sin žrtve je izjavio policiji da su sveštenici tvrdili da će njegova majka biti izlečena nakon samo 20 minuta vezivanja za krst. Međutim, kada su se vratili na groblje, zatekli su Zildu mrtvu.

Policija je odmah reagovala nakon poziva i zatekla osumnjičene kako ženu bez znakova života prevoze u bolnicu. Trojica muškaraca i jedna žena su uhapšeni zbog mučenja koje je rezultiralo tragičnim gubitkom života.

Bitenkur nije jedina žrtva povezana sa sektom poznatom kao "Novo božje svetlo." Prethodno, tela drugih pripadnika ove sekte pronađena su u masovnoj grobnici u Panami. Veruje se da je ova sekte bila duboko involvirana u egzorcizam, što je dovelo do smrti nekoliko njenih članova.

Ova nesrećna smrt postavlja ozbiljna pitanja o ulozi sekti i nekontrolisanim ritualima u savremenom društvu, pozivajući nadležne institucije da preduzmu odlučne korake u borbi protiv ovakvih opasnih praksi, piše Dejli star.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading