OVO JE HOROR! NEKOLIKO DEVOJAKA I TINEJDŽER MUČILI I SNIMALI ŽRTVU 6 SATI: Terali je da jede IZMET i polivali je izbeljivačem!

Autor:

Svet

14.01.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke osuđene za mučenje i zlostavljanje

OVO JE HOROR! NEKOLIKO DEVOJAKA I TINEJDŽER MUČILI I SNIMALI ŽRTVU 6 SATI: Terali je da jede IZMET i polivali je izbeljivačem!

Foto: Tanjug/AP


Dve devojke stare 23 godine, Eliša Robinson i Džodi Kolvin, zajedno sa tinejdžerom čije ime nije objavljeno, osuđene su zbog užasnog zločina koji je šokirao zajednicu. Sud u Norviču ih je osudio na zatvorske kazne zbog kidnapovanja, mučenja i seksualnog zlostavljanja 21-godišnje žrtve.

Užasavajući detalji zločina

Prema saopštenju suda, žrtva je bila izložena šestočasovnom mučenju tokom kojeg je seksualno zlostavljana, primoravana da jede izmet, polivana izbeljivačem i ključalom vodom. Sudija Endrju Šo opisao je ovaj napad kao "strašan, zastrašujući i užasan", ističući ozbiljne fizičke i psihičke posledice koje je žrtva pretrpela.

Unapred planirani napad

Sud je otkrio da su optužene razmenjivale poruke u kojima su planirale sve ekstremnija dela koja će počiniti nad žrtvom. Nažalost, njihov cilj je bio da nanesu što više bola i patnje, a čak su snimale i dokumentovale mučenje telefonom, što je sudija opisao kao "užas".

Teške posledice po žrtvu

Žrtva je izjavila da i dalje proživljava traumu svake noći, te da se bori sa noćnim morama i problemima sa spavanjem. Sudija je istakao da će posledice ovog napada trajati zauvek i da je reč o jednom od najozbiljnijih slučajeva sa kojim se susreo u svojoj karijeri.

Ohrabrenje i osuda

Iako tinejdžer nije aktivno povredio žrtvu, sud ga je osudio zbog ohrabrivanja devojaka da počine zločin. Sudija je istakao da su optužene pokazale kajanje, ali je naglasio da je njihov napad bio proračunat i okrutan.


Ovaj slučaj je izazvao šok i zgražavanje u zajednici, a osude devojaka i tinejdžera predstavljaju važan korak ka pravdi za žrtvu. Sud je nagradio lokalni par koji je pružio pomoć žrtvi i istakao važnost podrške i brige za žrtve ovakvih zločina.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading