ŠOKANTNA ISPOVEST ŽRTVE I SNIMCIMA SA EPSTAJNOVOG OSTRVA! Kako je Džefri snimao seksualne odnose sa moćnicima! Ko je sve bio umešan?

Autor:

Svet

14.01.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seksualna robinja Džefrija Epstajna tvrdi da je snimao seksualne odnose princa Endrua, Bila Klintona i Ričarda Brensona

ŠOKANTNA ISPOVEST ŽRTVE I SNIMCIMA SA EPSTAJNOVOG OSTRVA! Kako je Džefri snimao seksualne odnose sa moćnicima! Ko je sve bio umešan?

Foto: Tanjug/AP, Lev Radin / Zuma Press / Profimedia. twitter/@janetking851241


Sara Rensom, koja je bila seksualna robinja Džefrija Epstajna, istakla je da je bila primorana da povuče optužbe o snimljenim seksualnim odnosima princa Endrua, Bila Klintona i Ričarda Brensona nakon pretnji upućenih njoj i njenoj porodici. Iako je 2016. godine povukla svoje navode, nedavno je ponovila tvrdnje u emisiji "Good Morning Britain", objašnjavajući da je to učinila pod pritiskom pretnji.

 

 


Optužbe i povlačenje tvrdnji

Sara Rensom je 2016. godine iznela tvrdnje da je Džefri Epstajn snimao seksualne odnose princa Endrua, Bila Klintona i Ričarda Brensona koristeći skrivene kamere. Međutim, iste godine je povukla svoje navode, tvrdeći da je sve izmislila kako bi se osvetila Epstajnu. Ipak, nedavno je istakla da je bila primorana da povuče optužbe zbog pretnji koje su upućene njoj i njenoj porodici.

 

 

„Kada je moja prijateljica imala seksualni odnos sa Klintonom, princom Endruom i Ričardom Brensonom, Džefri je sve snimao“, kazala je ona i dodala da se na nekim snimcima jasno vide lica Klintona, princa Endrua i Bransona.

 

 

 


Reakcije i sudski dokumenti

Portparol Ričarda Brensona opisao je tvrdnje kao "neosnovane", dok je američki sudija nedavno naložio otpečaćavanje stotina dokumenata u okviru tužbe iz 2015. godine koju je podigla Virdžinije Đufre protiv Epstajnove saradnice Gislejn Maksvel.

 

 

 

 

 


Detalji iz sudskih dokumenata

U sudskim dokumentima se navodi da su dve Epstajnove žrtve, Marija Farmer i Virdžinija Đufre, tvrdile da su videle prostoriju punu CCTV monitora u Epstajnovoj vili, uključujući i kamere u toaletima. Takođe, pronađeno je da je Epstajn imao "malu crnu knjigu" sa imenima najbogatijih i najmoćnijih ljudi iz Britanije, uključujući Brensona i princa Endrua.

Epstajnova osuda i reakcije javnih ličnosti

Gislejn Maksvel, Epstajnova saradnica, osuđena je na 20 godina zatvora zbog vođenja lanca trgovine seksom i zlostavljanja maloletnica sa Epstajnom. Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp odbacio je "neosnovane" optužbe da je imao seksualne odnose sa "mnogim devojkama". Takođe, u dokumentima se pojavila i slika lorda Pitera Mendelsona, političara i finansijera osuđenog pedofila.

 

 

 

 


Ove šokantne tvrdnje i detalji iz sudskih dokumenata bacaju novo svetlo na slučaj Džefrija Epstajna i njegovu mrežu zlostavljanja. Dok javnost i dalje pokušava da shvati punu istinu o ovom slučaju, važno je istaći hrabrost žrtava koje su progovorile o svojim iskustvima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading