DONALD TRAMP PROROK? Pažljivo pročitajte šta je napisao na tviteru pre 10 GODINA!

Autor:

Svet

13.02.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U januaru 2014. godine, Donald Tramp, tada samo biznismen, izneo je izjavu na Twitteru koja je privukla pažnju mnogih svojom proročkom notom.

DONALD TRAMP PROROK? Pažljivo pročitajte šta je napisao na tviteru pre 10 GODINA!

Foto: Tanjug-AP

U toj objavi, Tramp je zapisao:

"Nadam se da nikada nećemo naći život na drugoj planeti, jer ako to uradimo, nema sumnje da će Sjedinjene Države početi da im šalju novac!"

Ova izjava, iako na prvi pogled humoristična, sada je postala predmet razmatranja zbog nedavnih dešavanja u američkom Senatu. Naime, senatori su nedavno izglasali usvajanje paketa pomoći od 95,34 milijarde dolara za zemlje poput Ukrajine, Izraela i Tajvana.

 

 

Povezivanje Trampovih reči s aktuelnim događajima podstaklo je diskusiju o tome da li se ova izjava može smatrati proročkom ili je to samo slučajnost. Mnogi su primetili ironiju u tome da su upravo Sjedinjene Države, prema Trampovim rečima, započele slanje novca drugim entitetima, iako se to ne odnosi na bukvalno "traženje života na drugoj planeti".

Ova situacija je pokrenula raspravu o tome koliko je Trampova izjava bila tačna ili samo zanimljiva dosetka. Dok neki smatraju da je to samo slučajnost, drugi vide u tome dublje značenje i povezuju je s njegovim kasnijim političkim stavovima i potezima.

U svakom slučaju, Trampova izjava ostaje zanimljiv primer kako se reči i stavovi jedne osobe mogu tumačiti u kontekstu aktuelnih događaja i političkih dešavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading