TRAGALI ZA UBICOM, PA USRED REKE PRONAŠLI DVA NEPOZNATA TELA: Policija u šoku, ovo menja sve

Autor:

Svet

12.02.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali su da su na dobrom tragu, a ne da će doći do zaokreta u istrazi

TRAGALI ZA UBICOM, PA USRED REKE PRONAŠLI DVA NEPOZNATA TELA: Policija u šoku, ovo menja sve

Foto: Londonska policija

Tragajući za Abdulom Ezedijem, Britancem koji je 31. januara bacio kiselinu na svoju bivšu partnerku, povredivši tada čak 12 osoba, policija je došla do potpunog preokreta.

Dok su uz pomoć rečne patrole "češljali" Temzu, britanski policajci u reci su naišli na dva tela, od kojih su za jedno verovali da pripada Abdulu Ezediju.

Međutim, ispostavilo se da tela nemaju ama baš nikakve veze sa slučajem Ezedija što ih je navelo da otvore novu, dijametralno suprotnu istragu.

Od Abdula Ezedija nema ni traga ni glasa. Veruje se da je posle bacanja kiseline na ljude skočio u vodu nekoliko sati nakon napada u Londonu.

Londonska policija veruje da je Ezedi mrtav jer su ga nadzorne kamere snimile kako se naginje preko ograde na mostu Čelsi u noći napada.

Oko 23:30 sati je prešao most i ušao u Batersi Park u središtu Londona, ali se zatim iznenada vratio na most nekoliko minuta kasnije

Kao potencijalni motiv napada nameće se prekid ljubavne veze između Ezedija i njegove bivše partnerke. Policijski narednik Džon Savel priznao je u petak da Ezedijevo telo možda nikada neće biti pronađeno zbog brzine struje u Temzi.

"Poslednja 24 sata proveli smo pažljivo prateći nadzorne kamere, i naša je glavna hipoteza da je on završio u vodi. U ovo doba godine Temza je vrlo brza, vrlo široka i puna prepreka. Ako je završio u vodi, nije isključeno da možda nikada ne pronađemo telo", rekao je tom prilikom. 

Savel je takođe naveo da je napadnuta žena u "ozbiljnom, ali stabilnom stanju" u bolnici, te da je još "jako loše i ne može razgovarati" s policijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading