NEZAMISLIV HOROR: Dečaci uzrasta 12 do 14 godina uhapšeni zbog sumnje da su silovali devojčicu

Autor:

Svet

11.02.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su četvorica dečaka uhapšena zbog sumnje da su silovala devojčicu u parkingu supermarketa Morison u Rošdejlu

NEZAMISLIV HOROR: Dečaci uzrasta 12 do 14 godina uhapšeni zbog sumnje da su silovali devojčicu

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija


U okolini supermarketa u Rošdejlu, policija istražuje navodni napad. Policija Velikog Mančestera je saopštila:

"Oko 18 časova u subotu 10. februara 2024. godine, policajci su pozvani zbog prijave silovanja u Njubolsu, Rošdejl. Četvorica dečaka uzrasta od 12, 13 i 14 godina su uhapšena pod sumnjom za silovanje i ostaju u policijskom pritvoru. "Žrtva trenutno dobija podršku od strane specijalizovanih službenika."


Reakcije zajednice

Ovaj slučaj je izazvao šok i zabrinutost među lokalnom zajednicom u Rošdejlu. Mnogi su izrazili duboku zabrinutost zbog ovog događaja i traže da se preduzmu adekvatne mere kako bi se zaštitila deca i obezbedila njihova bezbednost u okolini javnih mesta poput supermarketa.

Policijska istraga

Policija Velikog Mančestera sprovodi intenzivnu istragu ovog slučaja kako bi utvrdila sve okolnosti i pronašla dokaze koji bi podržali optužbe protiv četvorice dečaka. Takođe, istražitelji su posvećeni pružanju podrške žrtvi kako bi joj se omogućilo da prođe kroz ovu tešku situaciju.

Zabrinutost za bezbednost dece

Ovaj slučaj je podigao veliku zabrinutost za bezbednost dece u Rochdaleu i šire. Roditelji su zabrinuti za sigurnost svoje dece, dok su lokalne vlasti pozvane da preduzmu mere kako bi se osiguralo da javna mesta budu bezbedna za sve građane, posebno decu.


U ovakvim slučajevima, važno je da se žrtve silovanja doživljavaju sa poštovanjem i da im se pruža odgovarajuća podrška. Specijalizovani službenici su angažovani kako bi pružili emocionalnu i psihološku podršku žrtvi, kao i da joj pomognu u procesu oporavka od traume koju je doživela.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading