UHAPŠEN POMAGAČ (22) NAPADAČA IZ LONDONA! Izvršio hemijski napad na bivšu partnerku i njenu maloletnu decu, otkriveni najnoviji detalji o njegovom kretanju!

Autor:

Svet

05.02.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pomaganja Abduli Ezediju koji je prošle nedelje izvršio hemijski napad u Londonu uhapšen mladić (22).

UHAPŠEN POMAGAČ (22) NAPADAČA IZ LONDONA! Izvršio hemijski napad na bivšu partnerku i njenu maloletnu decu, otkriveni najnoviji detalji o njegovom kretanju!

Foto: Londonska policija, shutterstock

Osumnjičeni za hemijski napad kiselinom u južnom Londonu Abdula Ezedi i dalje je u bekstvu, a tamošnja policija je juče saopštila da je uhapsila dvadesetdvogodišnjeg muškarca pod sumnjom da je pomagao počiniocu u bekstvu.

Abdula Ezedi je navodno koristio "veoma jaku koncentrovanu korozivnu supstancu" u svojim nedelima. Detektivi koji tragaju za osumnjičenim za napad alkalijama, Abdulom Ezedijem, uhapsili su i pustili uz kauciju dvadesetdvogodišnjeg  muškarca pod sumnjom da je pomagao beguncu.

Istraga je i dalje u toku, a proverava se stotine sati video nadzora, a Ezedijevi pokreti na metro mreži su praćeni putem njegove bankovne kartice, sa poslednjim viđenjem na mostu Southwark u sredu u 21.50.

Poslednji potvrđeni put koji je Ezedi napravio svojom bankovnom karticom bio je u sredu, saopštila je policija. Službenici za borbu protiv terorizma pomažu u pregledanju video nadzora kao deo masovne potrage nakon stravičnog napada u Claphamu, južni London. Tridesetjednogodišnja žena može izgubiti vid na desnom oku nakon napada, dok su njene ćerke, stare osam i tri godine, takođe povređene, ali su puštene iz bolnice.

Podsetimo, Ezedi je pre pet dana izvršio hemijski napad na svoju bivšu partnerku i njene dve maloletne ćerke, a pored njih povređeno je još šest osoba.

Britanska policija je juče ponudila nagradu od 20.000 funti (23.370 evra) svakome ko pruži informaciju koja bi dovela do hapšenja Ezedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading