POJAVIO SE SERIJSKI UBICA? Dve žene sličnih godina likvidirane na ISTOM MESTU u razmaku od PET DANA

Autor:

Svet

04.02.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ima opravdan razlog da sumnja da se ovde dešava jako, jako loše

POJAVIO SE SERIJSKI UBICA? Dve žene sličnih godina likvidirane na ISTOM MESTU u razmaku od PET DANA

Foto: Printscreen/X

Dve žene su ubijene u razmaku od pet dana na gotovo identičnom mestu u istočnom delu američkog grada Indijanapolis, saopštili su danas policijski inspektori.

Policija sada pokušava da utvrdi da li su ubistva povezana, a obe žene su pronađene mrtve sa povredama u blizini bloka 2.100 na Nort Mithofer roudu, na razdaljini od oko 150 metara jedna od druge.

Identifikovane su kao Marijen Vajs (52) i Šenon Huanita Laser (58), preneo je Ju-Es-Ej tudej.

Vršilac dužnosti šefa policije Indijanapolisa Kristofer Bejli rekao je da postoje "sličnosti" u oba slučaja i pozvao javnost da pomogne policiji u istrazi.

"Zbog opreza i interesa javnosti, ovde smo da podelimo koliko možemo i da kažemo šta radimo kako bi se smanjio rizik od ove vrste nasilja u našoj zajednici. Molim građane za pomoć, kako bismo prikupili više informacija o slučajevima i o žrtvama", rekao je Bejli.

On je izrazio saučešće porodicama žrtava i dodao da su žene ubijene na sličan način i da su obe bile u pedesetim godinama.

To nije jedina loša vest iz SAD danas. Dve osobe su preminule danas posle pucnjave u Denveru, dok je šest ljudi ranjeno, saopštila je američka policija.

Imena žrtava i uzrok smrti će kasnije biti objavljeni, navela je na društvenim medijima Policijska uprava grada Denvera.

Nešto ranije, policija je saopštila da je došlo do pucnjave u delu grada Nort Orleans kort, preneo je AP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading