JUGOSLOVENSKA LADA OSVOJILA AMERIKU: Pogledajte kako je završila u Čikagu!

Autor:

Vesti

04.02.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna korisnica Instagrama tvrdi da je ova posebna lada snimljena u Čikagu, dodajući da ju je primetila i na oglasima gde se prodavala za čak 16.000 dolara. Prema njenim rečima, oglas je navodio da je automobil proizveden 1991. godine i da je prešao 45.000 milja.

JUGOSLOVENSKA LADA OSVOJILA AMERIKU: Pogledajte kako je završila u Čikagu!

Foto: Printscreen: YouTube/Retro Garage of Olega

Jedan neobičan prizor nedavno je oduševio korisnike društvenih mreža širom sveta - lada sa srpskim tablicama primećena je na ulicama Amerike. Ovaj ljubimac Jugoslavije među automobilima izazvao je lavinu komentara i pitanja o tome kako je dospeo tako daleko od svog porekla.

Putovanje preko okeana

Na fotografiji koja je postala viralna vidi se ova čuvena lada, a jedan mladić je čak ispisao interesantnu "rutu" koju je vozilo navodno prešlo kako bi stiglo do SAD.

- Išao od Kraljeva preko Sibira do Beringovog moreuza, tu ga prebacio lokalni skeledžija.. I onda lagano preko Aljaske, Jukona, Britanske Kolumbije.. - šaljivo je napisao. Iako ovo zvuči kao zanimljiva avantura, istina o putovanju ove Lade ostaje misterija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

 

Lada u Čikagu i cena od 16.000 dolara

Jedna korisnica Instagrama tvrdi da je ova posebna lada snimljena u Čikagu, dodajući da ju je primetila i na oglasima gde se prodavala za čak 16.000 dolara. Prema njenim rečima, oglas je navodio da je automobil proizveden 1991. godine i da je prešao 45.000 milja. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, s obzirom na to da je cena ove Lade daleko iznad proseka za vozila takvog tipa.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading