OTKRIVENA PREPISKA IZ TELEFONA UČENIKA KOJI JE SKOČIO SA KROVA ŠKOLE! Napisao oproštajno pismo mami, tati i NJEMU, potresne reči IZAZIVAJU JEZU!

Autor:

Svet

03.02.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U oproštajnom pismu, tinejdžer je imao jasne poruke za sve.

OTKRIVENA PREPISKA IZ TELEFONA UČENIKA KOJI JE SKOČIO SA KROVA ŠKOLE! Napisao oproštajno pismo mami, tati i NJEMU, potresne reči IZAZIVAJU JEZU!

Foto: www.olafmcateer.rs

Tinejdžer Roman ostavio je iza sebe dugačku poruku koja je rasplakala njegove roditelje, ali i izazvala pažnju javnosti. Kroz tu poruku on se oprostio od najbližih, ali je istovremeno otkrio i svoju bolnu unutrašnju borbu.

Poruka majci, ocu i sestri

U svojoj poruci, Roman je iskazao ljubav i zahvalnost prema svojoj majci, ističući da je ona bila "najbolja mama na svetu". Takođe, otkrio je svoje emotivno stanje, pominjući da je povremeno bio ljut na nju zbog ograničenja koja je postavljala kao petnaestogodišnjaku. Oprostio se od oca, izražavajući žaljenje zbog nedostatka vremena provedenog zajedno, ali i zahvalnost za sve što je učinio za njega, prenosi Cas.sk. 

Poruka direktoru škole

U oproštajnom pismu, tinejdžer je imao jasne poruke za direktora škole u kojoj je pohađao nastavu. Izrazio je želju da se njegova poruka pročita u školi, ukazujući na svoje probleme sa maltretiranjem od strane drugova iz razreda. Ova poruka otkriva teško iskustvo koje je Roman prolazio u školi i nedostatak podrške koji je osećao.

Patnja u školi i oproštaj od drugova

U svojoj poslednjoj poruci, Roman je opisao svoju patnju u školi i nedostatak podrške koju je dobio od svojih vršnjaka. Iako je imao emotivno teško iskustvo, izrazio je želju za srećom svim svojim drugovima iz razreda, ističući da je sada "slobodan".

Emotivno priznanje prijateljima

U poruci je Roman priznao svoje emotivno iskustvo i nevolje koje je imao kao tinejdžer, izražavajući svoju želju za ljubavlju i prijateljstvom. Takođe, otkrio je svoje adrese e-pošte i lozinke, pokazujući svoju otvorenost u oproštajnom pismu.


Poruka je ostavila dubok trag na roditeljima, koji su se suočili sa bolnim otkrićima o Romanovom unutrašnjem svetu. Otac je izrazio odlučnost da ispuni poslednju želju svog sina, ističući važnost da se istina o maltretiranju njegovog sina ne zanemari. Ovo otkriće može imati značajan uticaj na dalji tok istrage i suočavanje sa problemom vršnjačkog nasilja.

Romanova poslednja poruka predstavlja duboko emotivno i bolno oproštajno pismo koje otkriva njegovu unutrašnju borbu i nedostatak podrške koju je dobio. Ovo otkriće može imati dalekosežne posledice u suočavanju sa problemom vršnjačkog nasilja i pružanju podrške mladima u njihovim teškoćama.

(Cas.sk.)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading