OVO MORATE PROČITATI: Bosanac uhvaćen u krađi odeće u Austriji, a šta su otkrili u njegovom automobilu je neverovatno!

Autor:

Svet

27.01.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanac uhvaćen u krađi odeće u Gracu

OVO MORATE PROČITATI: Bosanac uhvaćen u krađi odeće u Austriji, a šta su otkrili u njegovom automobilu je neverovatno!

Foto: Tanjug/AP


U tržnom centru u Gracu, 41-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine zatečen je u krađi odeće, pokušavajući da skine magnete protiv krađe sa ukradene robe. Obezbeđenje poznate prodavnice primetilo je njegovo ponašanje i odmah reagovalo, suočavajući se s njim. Iako je na početku negirao krađu, nakon kratkog sukoba s obezbeđenjem, zadržan je do dolaska policije.

Pronađena ukradena roba i priznanje drugih krivičnih dela

Policija je nakon hapšenja izvršila pretres njegovog automobila i pronašla još ukradene odeće, dok je on priznao da je vršio krađe i u drugim mestima poput Vajca i Hartberg-Firstenfelda. Očigledno je da je ovaj Bosanac imao razrađen plan krađe odeće na više lokacija, sve do trenutka kada je uhvaćen u Gracu.

Reakcija austrijskih medija

Austrijski mediji su detaljno izvestili o ovom incidentu, ističući kako je državljanin Bosne i Hercegovine uhvaćen u krađi odeće u tržnom centru u Gracu. Njegovo hapšenje i priznanje drugih krivičnih dela izazvali su pažnju javnosti i postali predmet medijskog interesovanja.


Ovaj slučaj ukazuje na važnost efikasnog obezbeđenja u tržnim centrima i prodavnicama, ali takođe baca svetlo na problem krađe odeće koji je očigledno bio višestruki u ovom slučaju. Uz podnošenje prijave protiv njega, ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati sudski postupak i kakva će biti kazna za ovo krivično delo.

(Nezavisne novine)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading