JEZIV LANČANI SUDAR NA POZNATOM MOSTU: 40 vozila u udesu na mostu, povređeno 13 osoba!

Autor:

Svet

27.01.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lančani sudar na mostu Česapik Bej u Merilendu

JEZIV LANČANI SUDAR NA POZNATOM MOSTU: 40 vozila u udesu na mostu, povređeno 13 osoba!

Foto: printskrin


Danas se dogodio lančani sudar na mostu Česapik Bej u Merilendu, koji je rezultirao povredama najmanje 13 osoba i šestosatnim zastojem saobraćaja. Saobraćajna policija Merilenda su putem platforme X (Tviter) upozorile vozače na velike probleme i kašnjenja zbog ovog incidenta.

 

 


Povređeni i prebačeni u bolnicu

Dve osobe su prebačene u bolnicu sa ozbiljnim povredama, dok je još 11 osoba zadobilo lakše povrede, prema navodima AP agencije. Ovo je definitivno bio ozbiljan incident koji je za posledicu imao ozbiljne povrede za neke učesnike sudara.

Još uvek se ispituje uzrok sudara

Istraga je u toku kako bi se utvrdio uzrok ovog lančanog sudara. Saobraćajne vlasti će morati da analiziraju mnogo faktora kako bi utvrdile šta je dovelo do ove ozbiljne nesreće. Sigurnost u saobraćaju je od velike važnosti, pogotovo na mostovima gde su moguće veće posledice u slučaju sudara.

Reakcije javnosti

Ovaj lančani sudar je izazvao veliku pažnju javnosti i zabrinutost zbog bezbednosti na putevima. Saobraćajne nesreće poput ove podsećaju nas koliko je važno pridržavati se saobraćajnih propisa i vožnje bezbedno, posebno u delikatnim situacijama kao što je vožnja preko mostova.


Nadamo se da će istražitelji brzo utvrditi uzrok ovog lančanog sudara i da će povređeni putnici brzo ozdraviti. Ovaj incident nas podseća da saobraćajna bezbednost zahteva stalnu pažnju i opreznost svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading