OTKRIVENA MRAČNA TAJNA: Influenserka priznala da je zlostavljala životinje zarad lajkova na Jutjubu!

Autor:

Svet

27.01.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužena za mučenje životinja zarad lajkova na Jutjubu

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA: Influenserka priznala da je zlostavljala životinje zarad lajkova na Jutjubu!

Foto: twitter.com/DailyMirror

Policija SAD


Anigar Monsi (28) iz Pensilvanije uhapšena je i optužena za četiri krivična dela teške okrutnosti prema životinjama nakon što je policija Gornjeg Darbija dobila dojavu od organizacije za zaštitu životinja PETA. Monsi je optužena za mučenje i ubijanje živih životinja kao što su zečevi, kokoške, žabe i golubovi, čiji je užasavajući sadržaj postavljala na internet prošle godine.

Reakcija PETA i Jutjuba

PETA je odmah reagovala na dojavu i kontaktirala policiju, što je dovelo do hapšenja Monsi. Portparol PETA, Kristen Rikman, izjavila je za 6abc da je najvažnije da se ovakvo ponašanje zaustavi kako bi se sprečila dalja zlostavljanja životinja. Jutjub je takođe brzo reagovao, uklanjajući sporni kanal i ističući da nasilan ili uvredljiv sadržaj prema životinjama nije dozvoljen na njihovoj platformi.

Priznanje i seksualno eksplicitni komentari

Nakon hapšenja, policija tvrdi da je Monsi priznala zlostavljanje životinja. Takođe se navodi da je tragala za više lajkova pre nego što bi povredila životinju, a neki od njenih komentara su bili seksualno eksplicitni, što dodatno ukazuje na poremećen odnos prema životinjama.

Zabrana sadržaja koji zlostavlja životinje

Prema IouTube-ovim smernicama zajednice, sadržaj koji zlostavlja životinje nije dozvoljen. Ova akcija Jutjuba pokazuje ozbiljnost u borbi protiv zlostavljanja životinja i šalje snažnu poruku da se ovakvo ponašanje neće tolerisati.


Slučaj Anigar Monsi izazvao je oštru osudu javnosti i organizacija za zaštitu životinja. Njeno postupanje govori o potrebi za većom edukacijom i svesti o pravilnom odnosu prema životinjama na internetu i uopšte. Nadamo se da će ovaj slučaj poslužiti kao primer i podstaći na veću odgovornost prema životinjama u digitalnom svetu.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading