DOLIJAO VOZAČ KOJI JE GODINAMA IZBEGAVAO DA PLATI PUTARINU! Ima 292 prekršaja! SAD MORA DA PLATI OKO 20.000 EVRA!

Autor:

Svet

27.01.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom prolaska kroz naplatnu rampu, policija je primetila da registarska oznaka na Andersonovom vozilu nije bila vidljiva. Daljom istragom utvrđeno je da je vozač koristio sofisticirani uređaj koji je omogućavao skrivanje registarske tablice pritiskom na prekidač u kabini.

DOLIJAO VOZAČ KOJI JE GODINAMA IZBEGAVAO DA PLATI PUTARINU! Ima 292 prekršaja! SAD MORA DA PLATI OKO 20.000 EVRA!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@abc7NY

Policija grada Njujorka je konačno uhvatila vozača BMW-a, L. Andersona, koji je godinama uspešno izbegavao plaćanje putarina. On je uhapšen na mostu Džordža Vašingtona.

Prilikom prolaska kroz naplatnu rampu, policija je primetila da registarska oznaka na Andersonovom vozilu nije bila vidljiva. Daljom istragom utvrđeno je da je vozač koristio sofisticirani uređaj koji je omogućavao skrivanje registarske tablice pritiskom na prekidač u kabini. Ovaj neobični metod izbegavanja plaćanja putarina omogućio mu je da izbegne kamere i ostane neprimećen godinama.



Nakon što je otkriveno Andersonovo nezakonito delovanje, policija je brzo reagovala i privedela vozača. Prema saopštenju policije, cela registarska tablica, uključujući brojeve, mora da bude jasno vidljiva u svakom trenutku, a pogled na registraciju ne sme da bude zaklonjen.


Istraživanje je otkrilo da je Anderson imao čak 292 potvrđena neplaćena prekršaja, odnosno da je 292 puta uspeo da ne plati putarinu, što će ga koštati gotovo 20.000 dolara. 

Ovaj slučaj jasno pokazuje koliko je važno poštovati saobraćajne propise i zakone o plaćanju putarina, te kako sofisticirane tehnologije mogu biti korišćene na nezakonite načine. Zahvaljujući brzoj reakciji policije, ovaj vozač više neće moći da izbegava zakonske obaveze, a njegov slučaj će verovatno poslužiti kao upozorenje drugima koji bi želeli da pokušaju slične prevare.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivica

27.01.2024 17:40

Kako su znali da je baš toliko puta prošao kroz naplatnu, i kako to da uplati u evrima?