ZASTRAŠUJUĆE! U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU PRONAĐEN ŠESTI LEŠ ZA NEDELJU DANA: Neka tela su bila teško unakažena, sumnja se na samo jedno

Autor:

Svet

21.01.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi tragični događaj na plaži u Antaliji

ZASTRAŠUJUĆE! U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU PRONAĐEN ŠESTI LEŠ ZA NEDELJU DANA: Neka tela su bila teško unakažena, sumnja se na samo jedno

Foto: shutterstock


Zaposleni u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u turskoj provinciji Antalija su se suočili sa još jednim tragičnim otkrićem. Na plaži u oblasti Kemeragzi pronađeno je telo muškarca oko 10.30 po lokalnom vremenu. Ovo je već šesti put u poslednjih nedelju dana da je telo pronađeno na plažama u ovoj provinciji.

Mogući tragovi ilegalnih migranata

Postavlja se pitanje da li je ovo telo povezano sa potopljenim čamcem sa ilegalnim migrantima, budući da su prethodno pronađena tela bila teško unakažena. Policija je na licu mesta utvrdila da se radi o telu muškarca i isto je poslato na veštačenje radi utvrđivanja identiteta i okolnosti smrti.

Reakcija vlasti i dalji koraci

Policija Antalije još uvek nije zvanično saopštila informacije o ovim tragičnim incidentima, dok se javnost sve više zabrinjava zbog učestalih pronalazaka tela duž obale. Tela prethodnih žrtava takođe su poslata na vještačenje kako bi se utvrdili uzroci smrti i identitet preminulih osoba.

Ovaj niz tragičnih događaja budi ozbiljnu zabrinutost u lokalnoj zajednici, a vlasti će morati da preduzmu odgovarajuće mere kako bi se istražile okolnosti ovih smrti i sprečilo dalje tragedije duž obale Antalije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading