DRAMA U ISTANBULU! Bušilica slučajno PROBILA tunel metroa, građani u panici - je l' moguće da se OVO desilo? (VIDEO)

Autor:

Svet

20.01.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video prikazuje bušilicu u radu i počinjenu štetu na tunelu.

DRAMA U ISTANBULU!  Bušilica slučajno PROBILA tunel metroa, građani u panici - je l' moguće da se OVO desilo? (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/istanbul24haber

Stroj za bušenje koji radi u blizini linije podzemne železnice koja povezuje središnju istanbulsku četvrt Mecidiyekoy s glavnim gradskim aerodromom slučajno je probio deo tunela podzemne železnice, vidi se u videu koji je danas objavila televizija Sozcu.

 

 

Video prikazuje bušilicu u radu i počinjenu štetu na tunelu i tračnicama. Bušilica je probila strop tunela i spustila se do tračnica metroa, vidi se u videu. Predstavnik ministarstva prometa rekao je da su popravke tunela nakon incidenta završeni, prenosi 24sata.hr.

Podsetimo, na stanici u 34. ulici Univerzitetskog Sitija u Filadelfiji, dogodila se nesvakidašnja tragedija koja je uzdrmala lokalnu zajednicu.

Muškarac je izgubio život nakon što je gurnut na šine podzemne železnice samo trenutak pre dolaska voza, prenosi Njujork Post.

Zvaničnici su za En-Bi-Si 10 potvrdili su da se incident desio oko 16.30 po lokalnom vremenu, a uznemirujući video-snimak zabeležio je trenutak svađe između dvojice muškaraca na samoj ivici perona. U pozadini se čuje približavanje voza stanici.

 

 

Čovek u tamnom kaputu i crnom šeširu zadao je dva udarca žrtvi, koja je potom pala na šine. Posmatrači su vrištali od užasa dok je voz linije Market-Frankford stizao u stanicu svega nekoliko trenutaka nakon tragedije.

Hitna pomoć je brzo reagovala, ali nažalost, muškarac je proglašen mrtvim na licu mesta. Identitet žrtve još uvek nije poznat.

Jedna žena se može videti na snimku kako je vidno uznemirena stravičnim prizorom kojem je svedočila.

O moj Bože, osećam se tako strašno - izjavila je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Joel

20.01.2024 14:59

obecana zemlja .. blagostanje ..