MUŠKARAC IZ SRBIJE NASMRT IZBODEN NOŽEM U NEMAČKOJ! Napalo ga 30 muškaraca i to sve zbog ŽENE (VIDEO)

Autor:

Svet

19.01.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno ubistvo Sandžaklije Senada H u Nemačkoj

MUŠKARAC IZ SRBIJE NASMRT IZBODEN NOŽEM U NEMAČKOJ! Napalo ga 30 muškaraca i to sve zbog ŽENE (VIDEO)

Foto: društvena mreža x


Užasna tragedija koja je potresla javnost desila se sredinom marta 2022. godine, kada je Sandžaklija Senad H nasmrt pretučen na putu Keln - Hohenberg u Nemačkoj. Osumnjičeno je čak 30 osoba za ovaj zločin, a 18 među njima identifikovano je od strane policije. Međutim, i pored sumnji, Husnija S. (44), državljanka Bosne i Hercegovine, oslobođena je optužbi za naručivanje napada.

 

 


**Napad na putu Keln - Hohenberg**

Na snimku sa nadzorne kamere zabeležen je trenutak kada je Senad H parkirao svoj automobil "smart" i započeo razgovor sa jednim muškarcem. Ubrzo potom, grupa od oko 30 muškaraca napala ga je sa svih strana, izvukla iz vozila i brutalno pretukla. Prema navodima, Senad je izboden 17 puta nožem, a u napadu je korišćen čak i čekić. Nakon zločina, počinioci su pobegli, a kasnije su se razbežali u nekoliko automobila.

**Osumnjičeni i suđenje**

Nakon istrage, 30 osoba bilo je osumnjičeno za ovaj gnusan zločin, a za nekima je izdata međunarodna poternica. U procesu suđenja, dvojica državljana BiH osuđena su na doživotnu robiju, a brutalnost napada opisana je kao nešto što ostavlja svakog normalnog čoveka bez teksta.

**Senzacionalni preokreti na suđenju**

Jedan od osumnjičenih muškaraca izvršio je samoubistvo neposredno pre izricanja presude, što je dodatno uznemirilo javnost. Husnija S, kojoj je optužnicom stavljano na teret da je inicijator napada, juče je pred sudom oslobođena optužbi. Unatoč tome što se nalazila na snimcima video nadzora sa mesta zločina, nedostatak svedoka koji bi potvrdio njen identitet doveo je do njenog oslobađanja.


Ova tragična priča o brutalnom ubistvu Sandžaklije Senada H ostavlja bez daha i izaziva uznemirenost u javnosti. Nesumnjivo, ovaj događaj će ostati duboko urezan u sećanjima ljudi, dok se pravda i dalje traga za istinom o strašnom zločinu.

 

 

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading