IMAO ZABRANU PRILASKA, ZBOG NJEGA JE POBEGLA U INOSTRANSTVO: Siledžija UBIO KASIRKU pred kupcima! Pretužna majka otkrila gde joj je ćerka NAPRAVILA FATALNU GREŠKU

Autor:

Svet

19.01.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši momak nekoliko puta je pretio devojci da će je kad-tad ubiti

IMAO ZABRANU PRILASKA, ZBOG NJEGA JE POBEGLA U INOSTRANSTVO: Siledžija UBIO KASIRKU pred kupcima! Pretužna majka otkrila gde joj je ćerka NAPRAVILA FATALNU GREŠKU

Foto: facebook printscreen

Bugarka po imenu Ajsel I. (38) ubijena je nasred prodavnice u nemačkom gradiću Merfelden-Valdorfu.

Ajsel je likvidirao bivši momak Plamen (48) tako što je ušao na zadnja vrata supermarketa, očito prethodno brižljivo planirajući kako da je na najsigurniji način ubije.

Iako je imao zabranu prilaska, bivši momak bio je čvrsto rešen da ubije devojku, do te mere da je znao da će, i ako ga uhvate, ležati jako dugo u zatvoru.

Rani I., majka ubijene Ajsel ne može da veruje da se ovako nešto zaista i desilo iako je znala da njenoj ćerki Plamen i dalje preti.

"Nikada više neću moći da je držim za ruku, niti da večeram sa njom. Mnogo je volela picu sa šunkom. Ona je bila moja jedina ćerka. Uzeo mi je ono što sam najviše volela. Svi su voleli Ajsel, bila je jako dobra. Znala je da će on doći jednom i da će je ubiti. Govorila mi je to", kaže u suzama njena majka Reni.

Majka je medijima otkrila da je Ajsel najveću grešku napravila što bivšeg momka nijednom nije u Nemačkoj prijavila policiji, verovatno verujući da u toj zemlji u odnosu na rodnu Bugarsku, neće smeti da počini takav zločin.

Plamen je svo vreme znao gde je ona i samo je čekao pravi trenutak da je likvidira.

U ponedeljak uveče oko 19.15, on je otišao na njeno radno mesto u supermarket. U tom trenutku ona je pakovala robu na police. Nakon kratkog razgovora, Bugarin je izvadio pištolj i ispalio četiri metka. Najmanje tri pogodila su je u torzo i glavu.

U jednom trenutku, ona je samo pala i izdahnula.

Ajselina majka nikada neće zaboraviti taj ponedeljak.

"Pozvala me je njena drugarica i rekla mi je da brzo dođem do supermarketa. Kada mi je rekla da se dogodilo nešto strašno, odmah sam znala o čemu se radi", prisetila se ona

Rani i njena ćerka Ajsel živele su zajedno u malom stanu koji je nekoliko stotina metara udaljen od marketa u kom joj je ćerka radila.

"Dovešću njeno telo u Bugarsku. Tamo treba da bude sahranjena. Ja ću isto da se vratim tamo. Moj muž živi u Bugarskoj, ovde sam bila samo zbog ćerke", rekla je ona.

Za ovu odluku ima i podršku sina, koji godinama živi u Belgiji. Zajedno sređuju stan i spremaju se za odlazak u Bugarsku.

Troškovi sahrane su oko 15.000 evra, u velikoj meri oslanjamo se na donacije ljudi. Mi nemamo toliki novac", rekla je Reni.

Ajselinim kolegama teško je da se vrate na posao. Dva dana nakon užasne tragedije, prodavnica je još zatvorena, prenosi Telegraf.rs.

Menadžment prodavnice je u saopštenju izrazio saučešće porodici, a zatim su rekli da će radnicima obebediti psihološku pomoć

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading