UŽAS U KUĆI: Muškarac pretukao nasmrt BEBU! I policajcima se slošilo na licu mesta, a onda ih je majka deteta šokirala OVIM

Autor:

Svet

15.01.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac nije pružao otpor kada je došla interventna jedinica

UŽAS U KUĆI: Muškarac pretukao nasmrt BEBU! I policajcima se slošilo na licu mesta, a onda ih je majka deteta šokirala OVIM

Foto: Rina

Muškarac nepoznatog identiteta ubio je jednogodišnju bebu u engleskom gradu Darlingtonu.

Policija je došla u Frosterlej Drajv na poziv komšija koji su čuli, a potom i videli kroz prozor da se u stanu dešava nešto jako sumnjivo.

Nakon što su došli na lice mesta i uhapsili ubicu, policajcima se slošilo od prizora deteta koje se borilo za vazduh i život na krevetu.

Beba je hitno prevezena u bolnicu u Njukaslu gde je i pored najvećih napora lekara preminula. 

Policija je sprovela brzu istragu tokom koje je otkriveno i da je beba imala na telu teške telesne povrede, što ih je dovelo do zaključka da je pretučena nasmrt.

Međutim, ponašanje majke deteta tokom istrage govorilo je policajcima da bi i ona mogla biti sumnjiva jer na licu mesta nije pokazivala gotovo nikakve emocije dok se beba borila za život!

Dva dana kasnije utvrđeno je da je bila pod dejstvom opijata kao i da je bila saučesnik u ubistvu deteta.

Muškarac i žena pušteni su uz kauciju dok se ne završi istraga.

Komšiluk je ispričao policajcima da je dotični par bio problematičan i da se više puta u poslednje vreme čula dreka iz stana, a viđeni su i na ulici kako se svađaju dok su gurali kolica s bebom u njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading