MRŽNJA KAKVA NIJE VIĐENA: Izraelac odrubio glavu MAGARCU, a onda je učinio nešto ODVRATNO s njom

Autor:

Svet

28.12.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je rekla da je muškarac u trenutku hapšenja nosio sekiru, dodajući da je u pritvoru i drugi osumnjičeni koji mu je navodno pomogao

MRŽNJA KAKVA NIJE VIĐENA: Izraelac odrubio glavu MAGARCU, a onda je učinio nešto ODVRATNO s njom

Foto: Tanjug/AP

Mržnja između Izraelaca i dela Palestinaca koja je očito poslednjih godina bila dobro prikrivana, isplivala je na površinu do te mere da s tog područja dolaze sve bizarnije vesti.

Poput ove sa jednog muslimanskog groblja u Jerusalimu. Čuvari groblja pronašli su na njemu glavu jednog magarca.

U želji da se ispita slučaj, o tome su obavestili lokalnu policiju koja je putem nadzornih kamera otkrila da je jedan izraelski vojnik, oni kažu “ekstremist”, prišao nesrećnoj životinji i otkinuo joj je glavu!

Potom ju je odneo na muslimansko groblje smatrajući verovatno da je magarac zapravo deo Hamasa.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama vidi se glava magarca koja visi s ograde groblja smeštenog uz Zlatna vrata, piše Al Arabiya.

Policija je rekla da je muškarac u trenutku hapšenja nosio sekiru, dodajući da je u pritvoru i drugi osumnjičeni koji mu je navodno pomogao. 

"Radi se o ozbiljnom skrnavljenju jednog od glavnih istorijskih muslimanskih groblja u Jerusalimu", saopštilo je tamošnje muslimansko veće. 

Groblje je smešteno u blizini kompleksa džamije Al-Aksa, svetog mesta i za muslimane i Jevreje, koje se nalazi u središtu napetosti između Palestinaca i Izraelaca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading