KEJT MIDLTON UZVRAĆA UDARAC: Posle optužbi za RASIZAM prema Megan Markl, svima je ovim potezom ZAČEPILA USTA!

Autor:

Svet

27.12.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga princa Vilijama od prvog pojavljivanja u javnosti u novoj ulozi znala je kako da se postavi i prema najškakljivijim temama

KEJT MIDLTON UZVRAĆA UDARAC: Posle optužbi za RASIZAM prema Megan Markl, svima je ovim potezom ZAČEPILA USTA!

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Kejt Midlton prava je miljenica Britanaca i Britanki. Koliko god se neki od njih trudili da supruzi princa Vilijama pronađu manu, to im ne uspeva.

Ipak, njen imidž u javnosti ozbiljno je uzdrman kada je svetlost dana ugledala knjiga “Endgame” britanskog novinara Omida Skobija.

On je u svom delu opisao i situaciju kada se današnja supruga princa Harija Megan Markl pojavila na kraljevskom dvoru, ali i posle, kada je objavljeno da će se njih dvoje uzeti.

Skobi je naveo upravo Kejt Midlton kao jedinu osobu na kraljevskom dvoru koja je uz kralja Čarlsa uputila rasistički komentar na račun Megan Markl.

Kejt Midlton ne bi bila to što jeste da nije pronašla način kako da sačuva svoj savršeni imidž dobre supruge, predane majke i borca.

Uoči božićnih praznika, Kejt se pojavila u javnosti organizujući koncert u Vestminsterskoj palate. Tada je pokazala da je ti komentari iz knjige nimalo ne dotiču.

Štaviše, nije skidala osmeh s lica, a i nijednim gestom nije pokazala da ju je imalo pogodila priča britanskog novinara iz knjige.

Pokazala je veselo lice i vedar duh, lice vladarke čiju snagu ne može niko i ništa da pokoleba.

“Mnogi ljudi koji su radili s njom misle da je ona veoma velika vrednost za kraljevsku porodicu jer ima neverovatan profesionalizam ali i unutrašnju snagu”, rekla je ovim povodom Valentina Lou, stručnjak za kraljevsku porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading