"VARALICA BAJDEN I NJEGOVI ULTRALEVI LUDACI..."! Donald Tramp o istorijskoj odluci suda u Americi! NE PRIHVATA JE NIKAKO!

Autor:

Svet

20.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džo Bajden je pretnja za demokratiju. On je pretnja. Koriste pravosudne organe za najviši nivo mešanja u izbore, jer ih pobeđujemo u anketama, izjavio je Tramp.

"VARALICA BAJDEN I NJEGOVI ULTRALEVI LUDACI..."! Donald Tramp o istorijskoj odluci suda u Americi! NE PRIHVATA JE NIKAKO!

Foto: Tanjug/AP

Istorijska presuda u Americi. Sud u Koloradu zabranio je Donaldu Trampu da se kandiduje za predsednika.

Njegovo se ime ne može u toj američkoj državi naći na listiću zbog njegove uloge u napadu na Kapitol Hil januara 2021. Presuda se odnosi samo na primarne izbore u Koloradu, kada republikanci biraju svog predsedničkog kandidata.

Na odluku postoji mogućnost žalbe, a verovatno će se naći i pred Vrhovnim sudom.

U međuvrmenu Donald Tramp je nastavio svoju kampanju u Ajovi. Tramp već tradicionalno tvrdi da ništa što mu se stavlja na teret nije tačno i da mu zavide na rezultatima.

- Nije ni čudo da varalica Džo Bajden i njegovi ultralevi ludaci očajnički žele da nas zaustave po svaku cenu. Oni su voljni da prekrše američki Ustav u do sada neviđenim razmerama kako bi pobedili na izborima. Džo Bajden je pretnja za demokratiju. On je pretnja. Koriste pravosudne organe za najviši nivo mešanja u izbore, jer ih pobeđujemo u anketama - izjavio je Tramp.

Podsećamo, pošto je nadležni sud u Koloradu doneo istorijsku odluku da se Donald Tramp ne može kandidovati na američkim predsedničkim izborima, on se obratio javnosti.

Tramp i njegovi saradnici nisu spremni da prihvate ovakvu odluku.

Nazivajući presudu "pogrešnom", Tramp i njegovi saradnici izjavili su da će se žaliti Vrhovnom sudu Sjedinjenih Američkih Država.

Konkretno je Tramp istakao da ova presuda nije usmerena protiv njega, već protiv američkog naroda koji, kako navodi, neće nemo posmatrati ove događaje.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading