UŽASAVAJUĆE! DVOJICA ROĐAKA IZBOLA TRUDNICU NASRED ULICE: Nerođena beba nije preživela (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

30.11.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada žena u ranim dvadesetim godinama, koja je bila u poodmakloj trudnoći, izbodena je nasmrt u četvrtak ujutro u naselju Ramot Eškol u centralnom izraelskom gradu Lodu. Nažalost, ni njena nerođena beba nije preživela.

UŽASAVAJUĆE! DVOJICA ROĐAKA IZBOLA TRUDNICU NASRED ULICE: Nerođena beba nije preživela (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen X @MyLordBebo

Hitne službe su primile poziv u 8:05 ujutro o mladoj ženi koja je izbodena. Ona je brzo prevezena u medicinski centar Šamir-Asaf Harofe sa višestrukim ubodnim ranama. Nažalost, lekari su po dolasku u bolnicu konstatovali njenu smrt. Pokušali su da spasu bebu hitnim carskim rezom, ali ni beba nažalost nije preživela.

 

Incident je snimila obližnja nadzorna kamera. Na snimku se vidi kako mlada majka šeta ulicom sa dvoje male dece kada je napadač sa kapuljačom nožem iznenada napada s leđa. Nakon što se trudnica spotakla, napadač nastavlja da je ubada nožem ukupno 16 puta. Užasnuta deca, koja su bila svedoci napada, potom beže dok napadač odlazi s lica mesta automobilom.

 

Policija je saopštila da je pokrenula istragu i da traga za osumnjičenima - ubicom i osobom ili osobama iz automobila.

Nekoliko sati nakon incidenta, policija je prijavila hapšenje dva člana porodice žene, stanovnika Loda i beduinske zajednice u južnom Izraelu, zbog njihove navodne umešanosti u njenu smrt.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading