PREZREO SAM GA I NALJUTIO SE NA NJEGA: Buktala svađa između Žike Jakšića i OVOG PEVAČA - evo ko je kome prvi REKAO "IZVINI"

Autor:

Zabava

30.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćira priznao da se posvađao sa Žikom Jakšićem, te da zamalo nije stavio tačku na njihovo prijateljstvo.

PREZREO SAM GA I NALJUTIO SE NA NJEGA: Buktala svađa između Žike Jakšića i OVOG PEVAČA - evo ko je kome prvi REKAO "IZVINI"

Foto: printscreen/Prva TV

Dejan Ćirković Ćira već 20 godina živi u Nemačkoj, ali za prijatelje iz Srbije uvek nađe vremena. Ne krije da da su mu jedni od najboljih prijatelja Saša Popović, ali i Žika Jakšić sa kojim je jednom imao burnu svađu.

Republika

Foto: Printscreen

Dejan Ćirković Ćira

Naime, Ćira je po prvi put otkrio zašto se posvađao sa Žikom, te priznao ko je koga molio da obnove prijateljstvo.

Republika

Foto: printscreen/Prva TV

Žika Jakšić

 -  Žika mi je prijatelj od rođenja, ali od kada je u Beogradu ima puno posla i obaveza i ne stižemo toliko da se viđamo. Više se čujem sa Saletom kod njih često i idem u Opatiju - rekao je pevač, te otkrio zašto se i kada posvađao sa Jakšićem:

Nešto sam ja prezreo na njega i naljutio se. Inače imam tu lošu osobinu da kada se naljutim više se ne mirim, ali njegova dobra osobina je što on zna to da proguta. Sećam se, ostavio sam gitaru nasred bine, seo u voz i vratio se za Štutgart i rekao gotovo, kraj Ritam srca.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dejan Ćirković Ćira

Da je u pitanju pravo prijateljstvo jasno je kada su nakon te svađe i dalje ostali u kontaktu, te i danas su dobri prijatelji.

- Žika je sačekao da sve prenoći, zvao me je i ja nisam hteo da se javim, kad on pozove opet. Rekao mi je "Izvini, pogrešio sam" i pozvao me da sednemo, lepo razgovaramo i raščistimo kao ljudi. I tako smo nastavili dalje, ali da nije bilo njega, ko zna, ja sam baksuz - rekao je Ćira za Grand.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading