KRVAVI PIR NA SVADBI! Mladoženja na venčanju ubio mladu, tri osobe, pa izvršio samoubistvo!

Autor:

Svet

27.11.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoženja uleteo na svadbeno veselje sa pištoljem i napravio masakr.

KRVAVI PIR NA SVADBI! Mladoženja na venčanju ubio mladu, tri osobe, pa izvršio samoubistvo!

Foto: Tanjug

Parasportista i bivši vojnik sa Tajlanda ubio je svoju partnerku i još tri osobe, a onda je sebi oduzeo život i to sve na dan svog venčanja, rekla je policija, prenosi BBC.

Čaturong Suksuk (29) i Kančana Pačuntuek (44) venčali su se u subotu na Tajlandu, a kako se navodi, on je naglo napustio svatove i vratio se sa pištoljem, pucajući u suprugu, njenu majku (62) i sestru (38).

Još dvoje gostiju pogodili su zalutali meci, oni su prebačeni u bolnicu, a jedan od njih je preminuo.

Kako policija navoci, Čaturong je bio ''prilično pijan'', ali je njegov motiv i dalje nejasan. Poznato je da je prošle godine legalno kupio oružje i municiju,

Tamošnji mediji prenose da su gosti izjavili policiji da se par posvađao tokom zabave, a istaknuto je u da se Čaturong osećao nesigurno zbog razlike u godinama između njega i Kančane. Ipak, policija je rekla da su sve to još uvek nagađanja, kao i da su prikupljeni svi potrebni dokazi.

Čaturong i Kanačana su zajedno živeli tri godine. On je prošle godine ostojio srebrnu medalju na ''Asian Para Games'' u Indoneziji, a verovalo se da je na popisu sportista koji će se takmičiti na Svetskim sportskim igrama u Tajlandu sledećeg meseca.

Izgubio je desnu nogu dok je bio na dužnosti u paravojnim lakim pešačkim snagama koje patroliraju granicama Tajlanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading