KRVAVA SVADBA NA TAJLANDU: Mladoženja izvršio MASAKR na sopstvenom venčanju, ubio MLADU i tri gosta, a onda....

Autor:

Svet

26.11.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U neverovatno tragičnom događaju koji je potresao zajednicu na Tajlandu, mladoženja Čaturong Suksuk (29), bivši paraolimpijac i rendžer sa invaliditetom, izvršio je masakr na sopstvenoj svadbi, ubivši mladu i još troje gostiju pre nego što je pucao u sebe.

KRVAVA SVADBA NA TAJLANDU: Mladoženja izvršio MASAKR na sopstvenom venčanju, ubio MLADU i tri gosta, a onda....

Foto: Tanjug/AP

Dogodilo se oko 23:25 sati u subotu na svadbi Suksuka i njegove izabranice Kančane Pačuntuek (44), koja su zajedno živeli tri godine pre nego što su odlučili zakoračiti u brak.

 

Ovaj tragični incident je postao još uznemirujući s obzirom na to da je Suksuk bio paraolimpijac koji je predstavljao Tajland u plivanju i streljaštvu.

 

Tokom svadbenog slavlja, gosti i rođaci primetili su promene u ponašanju mladoženje, koji nije delovao srećno kao što se očekivalo. Kasnije tokom večeri, Suksuk je iznenada napustio zabavu, da bi se ubrzo vratio naoružan pištoljem, pucajući na mladu, njenu majku, mlađu sestru i jednog gosta. Još jedan gost je teško povređen.

Nakon krvoprolića, Suksuk je izvršio samoubistvo pucajući u sebe, ostavljajući prisutne u šoku i neverici. Policija je brzo stigla na mesto događaja i trenutno istražuje motive ovog užasnog čina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading