"JURITE IH GDE GOD NA NJIH DA NALETITE"! Mosad dobio specijalni zadatak!

Autor:

Svet

22.11.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Netanjahu je na konferenciji za novinare rekao da je ova odluka doneta zbog stalnih napada Hamasa na Izrael, kao i zbog njihove podrške terorističkim aktivnostima širom sveta.

"JURITE IH GDE GOD NA NJIH DA NALETITE"! Mosad dobio specijalni zadatak!

Foto: Tanjug/AP

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je u sredu šokirao svet svojom izjavom da je naložio Mosadu da deluje protiv lidera palestinskog pokreta Hamas, gde god da se oni nalaze.

Ova izjava je usledila nakon sporazuma između Izraela i Hamasa, uz posredovanje Katara, o privremenom prekidu vatre u Pojasu Gaze i oslobađanju izraelskih talaca u zamenu za palestinske zatvorenike.


Premijer Netanjahu je na konferenciji za novinare rekao da je ova odluka doneta zbog stalnih napada Hamasa na Izrael, kao i zbog njihove podrške terorističkim aktivnostima širom sveta. On je istakao da Izrael neće dozvoliti da bude izložen pretnjama i da će nastaviti da se bori protiv svih koji žele da mu naude.

Sporazum između Izraela i Hamasa, koji je posredovao Katar, predviđa privremeni prekid vatre u pojasu Gaze i oslobađanje nekoliko desetina izraelskih talaca u zamenu za palestinske zatvorenike.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading