DVOJE MRTVIH U EKSPLOZIJI NA NIJAGARINIM VODOPADIMA: FBI istražuje incident, sumnja se da je u pitanju TERORISTIČKI NAPAD (VIDEO)

Autor:

Svet

22.11.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksploziv se nalazio u vozilu koje se kretalo iz SAD prema Kanadi.

DVOJE MRTVIH U EKSPLOZIJI NA NIJAGARINIM VODOPADIMA: FBI istražuje incident, sumnja se da je u pitanju TERORISTIČKI NAPAD (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

FBI istražuje eksploziju vozila koja se dogodila u sredu na graničnom prelazu mosta Duga između SAD i Kanade, prema informacijama izvora Foks njuza. Incident se smatra pokušajem terorističkog napada, u kojem su dve osobe izgubile život.

Prema istim izvorima, eksploziv se nalazio u vozilu koje se kretalo iz SAD prema Kanadi. Dve osobe unutar automobila su preminule, dok je granični službenik zadobio povrede.

 

 

Vozilo je pokušavalo da se približi zgradi granične policije, što su potvrdili izvori. Kao odgovor na incident, svi mostovi u toj oblasti su zatvoreni, a vladine zgrade su evakuisane.

Nakon prijavljenog incidenta, međunarodni granični prelazi između Kanade i zapadnog Njujorka su zatvoreni. Povređena osoba, 27-godišnji muškarac, prebačen je u Memorijalnu bolnicu Nijagarini vodopadi s lakšim povredama, uključujući bolove u leđima i druge manje povrede. Njegovo stanje nije ozbiljno.

 

 

FBI iz Bafala vodi istragu o eksploziji vozila na mostu Duga ("Rainbow"), graničnom prelazu između SAD i Kanade u Nijagarinim vodopadima, kako je navedeno u saopštenju.

"FBI koordinira sa našim lokalnim, državnim i saveznim partnerima za sprovođenje zakona u ovoj istrazi. Pošto je ova situacija veoma fluidna, to je sve što u ovom trenutku možemo da kažemo."

 

 

Takođe su i most mira, most Luiston-Kvinston i most Virpul zatvoreni dok se incident istražuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading