EMA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Tek punoletna pevačica RAZBESNELA devojke, udarila im na komplekse, pa dobila "po nosu!"

Autor:

Zabava

22.11.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko je objavila novu fotografiju, pa postavila pitanje, koje je razbesnelo mnoge devojke.

EMA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Tek punoletna pevačica RAZBESNELA devojke, udarila im na komplekse, pa dobila "po nosu!"

Foto: Instagram.com/emaradujko

Ema Radujko

Ema Radujko, mlada pevačica i influenserka, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim provokativnim sadržajem na društvenim mrežama. Ovoga puta, ona je objavila fotografiju na kojoj pozira u izazovnom izdanju, što je izazvalo pravu buru komentara.

Iako je već navikla na razne reakcije na svoje objave, Ema je ovaj put izazvala pravu "erupciju" svojim zanosnim telom i izvajanim telom. Na fotografiji, koja je ubrzo postala viralna, Ema je istakla svoju vitku figuru i upitala svoje pratioce da li je neka od njih bila kao ona - Boginja.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

 

 


Osim što je poznata po svom provokativnom sadržaju, Ema je takođe poznata i po ljubavnim vezama sa poznatim ličnostima. Ranije je bila u vezi sa fudbalerom reprezentacije Srbije, Urošem Račićem, ali ta veza je već davna prošlost. Sada se Ema fokusirala na svoju karijeru i dalje šokira javnost svojim izazovnim objavama.

Ova mlada influenserka i pevačica, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, uspela je da stekne veliku popularnost i brojne pratioce zahvaljujući svojoj hrabrosti i samopouzdanju. Ona ne prestaje da iznenađuje svoje fanove i očigledno uživa u pažnji koju dobija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading